BC Athletic, în fața unei noi provocări. Constănțenii merg după puncte la Miercurea Ciuc

163
BC Athletic, în fața unei noi provocări. Constănțenii merg după puncte la Miercurea Ciuc - bcathletic-1581860246.jpg

Articole de la același autor

BC Athletic Constanța așteaptă cu nerăbdare cel de-al doilea meci din Grupa Albastră a Ligii Naționale de baschet masculin. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu va juca, pe 29 februarie, în deplasare, cu CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Va fi un meci extrem de dificil pentru constănțeni, prin prisma faptului că cei de la Miercurea Ciuc sunt o echipă redutabilă atunci când joacă în fața propriilor suporteri. Chiar și în aceste condiții BC Athletic crede în șansa ei și merge la Miercurea Ciuc pentru a cuceri două puncte mari.

Echipa de la malul mării se află pe primul loc în Grupa Albastră, cu șase victorii și nouă înfrângeri, acumulând până în prezent 21 de puncte.

"Așteptăm cu interes meciul de la Miercurea Ciuc. Venim după o victorie în primul meci din Grupa Albastră și avem moralul destul de bun. Trebuie să terminăm pe unul dintre primele două locuri în această grupă, pentru a avea șanse să ne clasăm la finalul sezonului pe o poziție cât mai avansată", a declarat, pentru "Cuget Liber", team-managerul BC Athletic, Andrei Talpeș.

Una dintre armele secrete ale Constanței este americanul Siler Schneider, un adevărat show-man. Acesta s-a impus încă de la primul meci disputat în tricoul echipei constănțene, marcând puncte decisive pentru victorie. Americanul în vârstă de 23 de ani este originar din Lansing, Kansas, are 1,90 m și joacă pe poziția de fundaș. El a jucat patru ani pentru UC Davis Aggies, iar în sezonul 2018/2019 a strâns medii de 10,4 puncte în 31 de partide.

BC Athletic luptă din răsputeri să rămână și în sezonul următor în Liga Națională. Constănțenii trebuie să evite ultimele două locuri din Grupa Albastră, poziții care îi duc la un baraj pentru promovare/retrogradare.

"Trebuie să facem tot posibilul să rămânem în Liga Națională. Nu vrem să ajungem la acele meciuri de baraj, pentru că vor avea loc în mijlocul verii și nu știm ce se poate întâmpla până atunci. Trebuie să ne consolidăm poziția de lideri în Grupa Albastră și să termină cât mai sus în clasament" , a adăugat Andrei Talpeș. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4222 secunde