BC Athletic înfruntă pe ACS Târgu Jiu, în turul secund al Cupei României

146
BC Athletic înfruntă pe ACS Târgu Jiu, în turul secund al Cupei României - bcathletic-1538412018.jpg

Articole de la același autor

Ieri, la sediul FR de Baschet, a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din cadrul turului secund al Cupei României, masculin, ediția 2018-2019.

Ținând cont de rezultatele înregistrate în primul tur, cât și de faptul că dubla manșă dintre echipele Universitatea Cluj-Napoca și Cuza Sport Brăila a fost amânată, în turul secund al Cupei României vor evolua: ABC Athletic Constanța, CSM Focșani (lucky loser din turul I), CSM Mediaș, CSM Sighetu Marmației, ACS Tg. Jiu, CSM Tg. Mureș, CSO Voluntari și învingătoarea din duelul Universitatea Cluj-Napoca - Cuza Sport Brăila.

BC Athletic va înfrunta pe ACS Târgu Jiu, în turul secund, pe 17 octombrie, în deplasare, și pe 24 octombrie, la Constanța. Învingătoarele de faza secundă vor accede în turul al treilea al Cupei României, masculin, fază din care vor intra și echipele de pe pozițiile 5-8 din Grupa A, respectiv BCMU FC Argeș Pitești, SCM Timișoara, SCMU Craiova și Dinamo Știința București. Meciurile din turul al treilea se vor disputa tot în sistem tur-retur, pe 13 și 20 martie 2019. Meciurile din turul al treilea vor fi stabilite tot prin tragere la sorți.

În turul al patrulea, vor accede cele patru învingătoare din turul al treilea și echipele de pe pozițiile 1-4 din Grupa A, respectiv CSM CSU Oradea, Steaua București, U Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu (meciuri tur-retur, pe 3 și 10 aprilie 2019).

Învingătoarele din turul al patrulea se califică în Final Four, turneul final urmând să se dispute în perioada 17-18 aprilie 2019, iar meciurile din semifinale vor fi stabilite prin tragere la sorți. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Septembrie 2018
Stire din Sport : CS Phoenix, victorie mare la Cluj-Napoca
Pagina a fost generata in 0.3996 secunde