BC Athletic și CS Phoenix și-au aflat programul turneului semifinal al Ligii l

495
BC Athletic și CS Phoenix și-au aflat programul turneului semifinal al Ligii l - bcathletic-1514471352.jpg

Articole recomandate

Federatia Română de Baschet a publicat, miercuri, programul fazei semifinale din cadrul Ligii 1 de baschet masculin. Astfel, primul meci oficial pentru Baschet Club Athletic Constanta din 2018 se anunță și unul incendiar. În prima rundă, ce se va disputa pe 21 ianuarie, va veni pe litoral echipa nou înființată a Ploieștiului, CSM Ploiești, formată pe "scheletul" foștilor internaționali, Adrian Blidaru și Cătălin Burlacu, dar și a fostului jucător al Farului Constanța și campion european cu naționala de baschet 3x3 a României, Angel Santana. Un meci incendiar de altfel, Adrian Blidaru și Cătălin Burlacu jucând ultima dată la Constanța chiar împotriva antrenorului principal al celor de la BC Athletic, Alexandru Olteanu, în perioada în care activa pentru BC Farul Constanța.

Din serie mai fac parte formațiile: CN "Aurel Vlaicu" București, CSO Voluntari, CSM Mediaș, CSU Știința București, CS Cuza Sport Brăila și CSM Sighetu Marmației.

"Pentru BC Athletic urmează cele mai tari meciuri de Liga1 de până acum, cu cele mai bune echipe din toate seriile iar Constanța va primi vizita celor mai bune echipe care se vor duela în lupta pentru promovare în Liga Națională. Cu un obiectiv deja îndeplinit pentru acest sezon, vom aborda această fază semifinală fără presiunea rezultatelor și va căuta să joace cel mai bun baschet al său. Anul 2018 se anunță incendiar cu cele mai tari meciuri de baschet", a declarat Andrei Talpeș, team manager BC Athletic Constanța.

XXX

De asemenea, și echipa feminină de baschet CS Phoenix Constanța

și-a aflat programul fazei semifinale a Ligii l. Formația pregătită de sârbul Predrag Stanojcic va debuta tot pe 21 ianuarie, pe terenul celor de la CSM-CSS Ploiești. Din serie mai fac parte CSM Târgoviște, CS Rapid București, CSU Oradea, CS Agronomia București, ACS KSE Târgu Secuiesc și Sportul Studențesc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.928 secunde