Campionatul Național de baschet juniori U18

BC Athletic va juca în turneul pentru locurile 5-8

170
BC Athletic va juca în turneul pentru locurile 5-8 - bcathletic-1494259883.jpg

Articole de la același autor

Echipa BC Athletic Constanța a bifat a doua înfrângere la turneul final al Campionatului Național de baschet juniori U18, care se desfășoară, în aceste zile, la București. 


Formația pregătită de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici a fost întrecută, duminică seară, de ACS Agronomia 4Sports București, scor 54-65 (28-18), și va juca în turneul pentru locurile 5-8. 


Chiar dacă au fost învinși, constănțenii au făcut o primă parte excelentă. Din păcate, au revenit de la vestiare mai puțin concentrați, permițând bucureștenilor să defileze în actul secund. 


Chiar dacă a pierdut primele două partide, team managerul constănțenilor, Andrei Talpeș, s-a declarat mândru de echipa sa și este optimist în privința viitorului baschetului constănțean. 


"După 12 ani, Constanța a avut, din nou, o reprezentantă la Campionatul Național de baschet masculin U18. Am revenit în elită și am demonstrat că suntem o echipă puternică și că putem produce surprize plăcute. Tinerii noștri sportivi au dat dovadă de dorință, lucru pe care îl apreciem și vrem să îl vedem și în meciurile următoare. Sunt mândru de echipa mea", a declarat Andrei Talpeș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6883 secunde