Belarus - România, în barajul de calificare la Campionatul Mondial 2009 de handbal feminin

663
Belarus - România, în barajul de calificare la Campionatul Mondial 2009 de handbal feminin - d8bbc05a9852cf8c785e2b05c5ba1bd9.jpg
Căpitanul echipei naționale de handbal feminin a României, Valentina Elisei Ardean, a declarat, vineri, că meciul cu Belarus, din prima manșă a barajului de calificare la Campionatul Mondial 2009, este dificil, dar a adăugat că principalele arme ale selecționatei tricolore vor fi atacurile rapide și o apărare solidă.
"Meciul cu Belarus nu va fi unul ușor, dar nici cel mai dificil. Noi trebuie să îl abordăm cu multă seriozitate, cu atacuri rapide, să le alergăm pe adversare, dar și să avem o apărare puternică", a spus Valentina Elisei Ardean.
Cea mai bună extremă stânga de la Europenele din Macedonia a vorbit și despre revenirile din lotul tricolor: "Cu Ionela Gâlcă Stanca și Cristina Văzaru, suntem clar mai puternice. Totuși, lipsește Luminița Huțupan Dinu, ea era sufletul nostru, ea ne încuraja tot timpul. În poartă, va fi Paula Ungureanu și sunt sigură că ea își va face treaba foarte bine".
Ardean a explicat și ce înseamnă noua postură pentru ea, cea de căpitan al echipei: "Mă simt onorată și mă bucură această numire. Nu e nimic diferit de acum înainte, pentru că, dacă trebuie să hotărâm ceva, tot împreună o vom face, noi suntem în familie și așa se va întâmpla".
Naționala României, antrenată de Radu Voina, întâlnește sâmbătă, de la ora 16.00, selecționata Belarusului, în meciul tur din play-off-ul CM din China - 2009. Returul este programat pe 13 iunie, de la ora 20.00, la Sala Polivalentă din București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3075 secunde