Bernd Storck şi-a prelungit contractul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

1668
Bernd Storck şi-a prelungit contractul cu Sepsi Sfântu Gheorghe - sepsi-prelungire-1716387968.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul german Bernd Storck şi-a prelungit contractul cu echipa de fotbal Sepsi OSK până la finalul sezonului viitor al Superlgii, a anunţat, miercuri, gruparea din Sfântu Gheorghe, pe pagina oficială de Facebook.

„Istoria continuă! Antrenorul principal Bernd Storck şi-a prelungit contractul cu clubul Sepsi OSK până în vara anului 2025, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon”, au transmis reprezentanţii echipei Sepsi OSK.

Bernd Storck a fost numit antrenor principal al echipei Sepsi OSK la finalul lunii noiembrie a anului trecut, când a semnat o înţelegere valabilă până la finalul sezonului 2023-2024. El l-a înlocuit atunci în funcţie pe Liviu Ciobotariu.

În vârstă de 60 de ani, Bernd Storck a condus naţionala Ungariei timp de doi ani (2015-2017), iar apoi a pregătit echipe de club din Belgia (Mouscron, Cercle Bruges, KFC Genk, KAS Eupen şi KV Kortrijk) şi Slovacia (Dunajska Streda). De asemenea, a fost selecţioner al naţionalei Kazahstanului, în perioada 2008-2010, precum şi secund la echipe precum VfB Stuttgart, Hertha Berlin, VfL Wolfsburg, Partizan Belgrad sau Borussia Dortmund. Sepsi OSK a încheiat sezonul pe locul 5 în Superligă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3667 secunde