Bobul românesc, pe pârtia de la Whistler. "Record la start, record de viteză!"

231
Bobul românesc, pe pârtia de la Whistler.

Articole de la același autor

Luna decembrie fără sporturi de iarnă ar fi ca nunta fără lăutari, iar când printre performeri se numără și reprezentanți ai Constanței, interesul sporește înzecit! Bobul tricolor prinde din ce în ce mai multă viteză și se ia la întrecere cu vedetele "albe" mondiale. 


Componentele lotului național de bob al României și-au făcut "încălzirea" pe pârtia de la Calgary (Canada), în prima competiție oficială a sezonului. Nu au părăsit "Țara Arțarului", iar zilele trecute, au luat parte la Cupa Americii de la Whistler. 


Multă lume bună la start, echipaje puternice, din SUA, Canada, Marea Britanie, Rusia sau Coreea. Printre ele, și fetele antrenate de profesorul Paul Neagu: pilotul Maria Constantin a făcut echipă cu Olivia Vild, iar celălalt pilot, Andreea Grecu, a concurat alături de Erika Halai. 


"La prima competiție, Andreea și Erika au ocupat locul 8, iar Maria și Olivia s-au clasat pe cea de-a 10-a poziție. În cel de-al doilea concurs, Maria și Olivia au terminat pe locul 8, iar Andreea și Erika, pe poziția a 12-a", a transmis, pentru "Cuget Liber", profesorul Paul Neagu. 


Trebuie precizat faptul că, la această Cupă a Americii de la Whistler, fetele legitimate la CSSI Mamaia/CSO Sinaia și-au îmbunătățit vechile performanțe. 


"Au fost două manșe curățele, cu record personal la start, și vreau să o felicit pe Olivia Vild pentru asta. Record personal pe pârtie și record de viteză... Plecăm fericite și cu încă o pârtie învățată. Următoarea oprire - Lake Placid!", a scris pilotul Maria Constantin pe contul său de Facebook. 


Așadar, pentru lotul național feminin de bob al României urmează o nouă provocare - Cupa Mondială de la Lake Placid (SUA), unde Maria Constantin și colegele țintesc, din nou, poziții în Top 10. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Sport : Fetele de la ACSSI Mamaia, de neoprit!
Pagina a fost generata in 0.4178 secunde