Bulgarul Pavel Shumanov, cel mai bun ciclist al Turului Dobrogei

332

Articole de la același autor

Pavel Shumanov, de la clubul Hemus Troian, din Bulgaria, a câștigat ediția 2009 a Turului Dobrogei la ciclism, competiție organizată de CJ și DSJ Constanța, în parteneriat cu Federația Română de Ciclism și Triatlon, CS Bilal 2000 și CS Delma 2003 Medgidia. Configurația podiumului a fost completată de Szeghalmi Balint (Tușnad Cycling Team) și Svetoslav Chanliev (Hemus Troian).
Turul Dobrogei s-a disputat pe parcursul a patru etape, iar câștigătorii acestora au fost, în ordine cronologică, S. Chanliev, Szeghalmi Balint, Alexandru Ciocan (Dinamo Secrom) și, din nou, S. Chanliev.
În clasamentul general al juniorilor, primul a fost Zoltan Sipoș, rutierul de la Mazicon fiind urmat de Eduard Grosu (Torpedo Zărnești) și George Stancu (Olimpic Câmpulung Muscel).
Conform informațiilor furnizate de Valeriu Andoniu, președintele Colegiului de Arbitri și reprezentant al FRCT pentru această competiție, premiul fair-play al Turului Dobrogei i-a revenit Nicoletei Rolea, care a primit, ieri, în cadrul festivității de la Sala Sporturilor, un premiu în valoare de 300 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9931 secunde