Bun venit! FC Viitorul l-a transferat pe mijlocaşul Ely Fernandes

92
Bun venit! FC Viitorul l-a transferat pe mijlocaşul Ely Fernandes - bun2-1601997032.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul continuă să se întărească, iar ultima noutate din lot este transferul fotbalistului Ely Fernandes, care a semnat cu gruparea constănţeană un contract valabil pentru un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Născut la 4 noiembrie 1990, Ely Fernandes are 1,87 m şi evoluează pe postul de mijlocaș sau atacant lateral. Are dublă cetățenie (Capul Verde și portugheză) și a evoluat în ultimii doi ani în Liga I, la Gaz Metan Mediaș, marcând pentru echipa ardeleană opt goluri și oferind şapte pase decisive în 75 de partide.

În cariera sa, Ely Fernandes a mai evoluat pentru formații precum Santa Clara, Oliveirense, Vilafranquense sau Gil Vicente, toate din Portugalia.

„Bun venit, Ely, și mult succes în tricoul negru-albastru!”, a transmis conducerea FC Viitorul.



Multe achiziţii în Liga I


Profitând de pauza din campionat, generată de acţiunile loturilor naţionale, şi de perioada de transferuri, numeroase cluburi din România s-au mişcat rapid şi au perfectat transferuri.

Astfel, Dinamo s-a întărit cu fundaşul senegalez Abdoulaye Ba (29 ani), de la echipa spaniolă de ligă secundă Rayo Vallecano, şi fundaşul stânga Andrei Radu (24 ani), de la CFR Cluj.

Campioana CFR Cluj i-a transferat pe fundaşul stânga Iasmin Latovlevici (34 ani), de la Kisvarda (Ungaria), şi pe mijlocaşul ofensiv Nicolae Carnat (22 ani), de la Sepsi OSK, cedându-l totodată grupării din Sfântu Gheorghe pe mijlocaşul Claudiu Petrila (19 ani).

Gaz Metan Mediaş a înregimentat doi atacanţi portughezi, Ze Manuel (29 ani), de la Santa Clara, şi Ricardo Valente (29 ani), de la Maritimo, iar Astra Giurgiu şi-a asigurat serviciile atacantului italian Mattia Montini (28 ani), de la Dinamo, şi ale mijlocaşului croat Dario Canadjija (26 ani), de la HNK Gorica. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.367 secunde