Burleanu anunță ce se întâmplă cu organizarea EURO 2020 după instalarea Guvernului Grindeanu

198
Burleanu anunță ce se întâmplă cu organizarea EURO 2020 după instalarea Guvernului Grindeanu - burleanu-1483718545.jpg

Articole recomandate

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, este convins că noul guvern va continua pregătirile pentru organizarea Euro-2020 în România, fiind vorba de un eveniment cu mare vizibilitate internațională, chiar dacă în programul de guvernare nu se face referire la turneul final care va avea loc în 13 țări europene.


Oficialul FRF a precizat că vor exista schimbări în cadrul Comitetului Interministerial care monitorizează angajamentele României în fața UEFA de la momentul candidaturii.

"Toate activitățile, procesele și acțiunile pentru organizarea EURO 2020 sunt gestionate de un Comitet Interministerial încă din 2014. Acest comitet, format din reprezentanți ai Primăriei Capitalei, Guvernului și FRF și cu UEFA ca for tutelar, monitorizează toate angajamentele României de la momentul candidaturii.

Vom avea cu siguranță o schimbare a membrilor din partea Guvernului, dar proiectul merge mai departe. Lucrările de pregătire a Euro-2020 au fost declanșate, există verificări permanente și sunt convins că și Guvernul Grindeanu va continua acest proiect. Sunt și membri ai Guvernului care cunosc foarte bine proiectul Euro 2020 și care au o viziune amplă asupra fenomenului fotbalistic.

În definitiv, nu este un eveniment al FRF, al fotbalului, ci este unul al României cu mare vizibilitate internațională și parte a unui proiect de țară", a declarat Burleanu pentru News.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0002 secunde