Bute îl va întâlni pe irlandezul Brian Magee, la 19 martie

897
Bute îl va întâlni pe irlandezul Brian Magee, la 19 martie - ac407c5d578b9336aa1cbad419117d88.jpg

Articole recomandate

Campionul mondial la supermijlocie, versiunea IBF, românul Lucian Bute, își va pune centura în joc pentru a șaptea oară, la 19 martie, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre în Montreal, când îl va întâlni pe irlandezul Brian Magee, informează boxingscene.com.
În vârstă de 35 de ani, Magee a disputat 38 de partide în carieră, reușind să câștige 34 (24 prin KO), pierzând trei și remizând o dată. Este pe locul 1 la WBA, pe 2 la WBC și pe 8 la IBF.
Bute l-ar fi putut întâlni pe germanul Dimitri Sartison, care deține titlul mondial WBA, însă pugilistul neamț a refuzat, iar Magee a acceptat oferta înain-tată de InterBox.
Potrivit Boxing Scene, printre motivele acceptării ofertei de către Magee a unui meci cu Bute se află posibilitatea de a lupta pentru titlul mondial IBF, transmiterea partidei de către postul de televiziune Showtime, expunere media, posibilitatea de a boxa în America de Nord, iar în caz de victorie Magee îl va înlocui pe Bute într-un meci cu învingătorul din turneul Super Six.
Promotorul britanic Mick Henessy consideră că Bute va avea un meci dificil cu Magee. "E un luptător și are o inimă mare. Peste toate, este un luptător înfometat. În mod sigur este o luptă foarte bună și nu va fi ușor pentru Lucian", a spus Henessy.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3787 secunde