Căderea unui titan… Ronaldinho, găsit de Poliție cu acte false!

1105
Căderea unui titan… Ronaldinho, găsit de Poliție cu acte false! - 1-1583397197.jpg

Articole recomandate

Ronaldinho, fostul star al fotbalului brazilian, câștigător al Balonului de Aur în 2005, și fratele său Roberto de Assis au fost reținuți de poliție și sunt vizați de o anchetă în Paraguay, fiind acuzați că au intrat în această țară cu pașapoarte false, au anunțat autoritățile paraguayene, citate de Agerpres. "Ronaldinho urmează să fie audiat joi, la ora 8:00 dimineața, la sediul Parchetului", a declarat Euclides Acevedo, ministerul de Interne din mica țară vecină cu Brazilia.

Poliția paraguayană a percheziționat hotelul în care era cazat Ronaldinho la Asuncion, unde se află pentru a promova o carte. La percheziție au fost descoperite, potrivit ministrului, pașapoarte false confecționate în capitala Paraguayului în urmă cu câteva luni. "Anchetăm, de asemenea, responsabilitatea autorităților, care le-au permis să intre în țară cu documente falsificate", a adăugat demnitarul.

Justiția braziliană l-a privat pe Ronaldinho de pașaport în 2018, după condamnarea fostului fotbalist la plata unei amenzi de 2,5 milioane de dolari, pe care acesta nu a achitat-o niciodată, pentru că și-a construit fără autorizație un debarcader pe malul unui lac aflat într-o arie protejată, conform presei braziliene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4259 secunde