Cadou pentru antrenor! Ştafeta Farului, medaliată cu aur şi bronz

163

Articole de la același autor

Un rezultat foarte bun - mai ales dacă ţinem cont de condiţiile speciale de antrenament, marcate de epidemia Covid-19 - au reuşit atleţii de la CS Farul la Campionatele Naţionale de ştafete, desfăşurate, sâmbătă, pe stadionul „Iolanda Balaş-Soter” din Bucureşti.

Astfel, în componenţa Robert Sebastian Bîrsă, Dragoş Alexandru Silvestru, Eduard Gabriel Petre şi Ionuţ Vasile, ştafeta masculină de 4x100 m a CS Farul a cucerit medalia de bronz la Naţionalele de seniori, timp 42.37. Campioană a devenit ştafeta CSM-ului Oneşti A (timp 41.17), în timp ce ştafeta CSM-ului Ploieşti A şi-a trecut în cont medalia de argint (timp 41.44).

La tineret, aurul în această probă de revenit ştafetei de la CS Farul Constanţa.

Colectivul de antrenori care au contribuit la această performanţă este alcătuit din Carmen Botea, Daniel Cojocaru şi Alin Larion, acesta din urmă sărbătorindu-şi la concurs ziua de naştere.

„Mulțumesc mult sportivilor pentru cadoul de la Campionatul Naţional de ştafete: o medalie de aur şi una de bronz! O ștafetă care a depășit așteptările, cu sportivi deosebiți care s-au antrenat și au ascultat de antrenorii lor. Tenacitatea și dorința și-au spus cuvântul. Un rezultat mare pentru ei și pentru CS Farul Constanța”, a declarat antrenorul Alin Larion. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4957 secunde