Întăriri în vederea returului Ligii a II-a

Concurs Callatis Mangalia l-a transferat pe Ionel Posteucă

1449
Callatis Mangalia l-a transferat pe Ionel Posteucă - ionelposteuca-1323814275.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului Callatis Mangalia a perfectat, ieri, primele două transferuri, în perspectiva returului.
Este vorba, în primul rând, de fundașul central Ionel Posteucă, în vârstă de 29 de ani. Acesta a evoluat ultima dată la FC Farul, el reziliindu-și contractul cu gruparea constănțeană după scandalul de după meciul cu FC Snagov, scor 3-3, în urma căruia a fost trimis la echipa de juniori. Posteucă va evolua în retur pentru Callatis, contractul fiind valabil până la finalul campionatului.
Cealaltă achiziție este portarul Cristian Mitrea, în vârstă de 24 de ani, venit de la echipa de Liga a III-a Dunărea Călărași, el semnând cu gruparea din Mangalia tot până la finalul sezonului.
"Pe Ionel Posteucă îl cunosc bine, el mai jucând la noi, și am mare încredere că ne-am întărit defensiva, odată cu venirea sa. Tânărul Cristi Mitrea este un portar de calitate, care se află în vizorul nostru mai demult. Totodată, mai sunt discuții pentru transferurile a încă patru jucători - doi atacanți, un portar și un mijlocaș", a declarat președintele clubului Callatis Mangalia, Neculai Tănasă.

Reunirea lotului, pe 9 ianuarie
La finalul turului, și-au reziliat contractele, de comun acord, portarul Alin Dragne, George Sofronie, Gabriel Tudose și Ștefan Iordache.
Reunirea lotului în vederea returului se va face pe 9 ianuarie, la Mangalia. Ofițerul de presă al clubului, Cătălin Donose, ne-a declarat că, în ceea ce privește cantonamentul, acesta va fi efectuat, probabil, la Albena (Bulgaria), în perioada 1-12 februarie.
La jumătatea acestui sezon al Ligii a II-a, Callatis Mangalia ocupă, în Seria I, locul al 14-lea, cu 17 puncte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3249 secunde