Ce i-a cerut Reghecampf patronului FC Farul

2840
5
Ce i-a cerut Reghecampf patronului FC Farul - farul13148790831322648628-1323849848.jpg
După ce patronul clubului FC Fa-rul, Giani Nedelcu, a plecat la București pentru a negocia cu antrenorul Snagovului, Laurențiu Reghecampf, pentru postul de tehnician al "marinarilor", suporterii constănțeni așteaptă verdictul: va fi sau nu va fi instalat Reghecampf pe banca tehnică?
Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că așteaptă încă răspunsul de la Nedelcu.
"Aștept ca Giani Nedelcu să mă sune și să-mi spună ce s-a hotărât în urma întâlnirii cu Laurențiu Reghecampf", a spus Lică, într-o primă fază. Ulterior, oficialul farist a făcut următoarea completare: "Giani Nedelcu a revenit la Constanța și mi-a spus că a purtat o rundă de discuții cu Reghecampf, care a cerut mai multe date, mai multe informații. Urmează ca, în urma studierii acestora, în urma discuțiilor, antrenorul să ne dea un răspuns".

Comentează știrea

blaziny
14 decembrie 2011
e clara treaba.. NU VINE CA NU SUNT BANI!

o sa avem un antrenor ieftin si niste jucatori fara valoare.. o sa ramanem in b si ne luptam sa nu retrogradam in C

suporter
14 decembrie 2011
farul

reghekampf trage de timp./de ce oare?

fcfc
14 decembrie 2011
vrajeli de bucuresti

astea sunt vrajelile lui giani , la fel ca si cu ilie stan , nu are bugetu necesar normal ca nu vine nimeni , cine sa vina daca ala n`are un ban si nu e in stare sa faca un transfer , o sa`l aduca pe saracau` ala de nitza sau cine stie ce fraier vine si jucatori de pe la eforie si de prin judet

eu
14 decembrie 2011
o sa fie NITA antrenor!

Nita ptr ca ii da 2 milioane de lei pe luna si gata . Aduce 4 jucatori de la Voluntari si asta e! GIANI TU NU INTELEGI CA PRIMARIA NU VREA SA TE ANTUREZE? NU AI LOC IN CTA!! Tu prin Faru incerci sa cunosti oameni de afaceri aici ca sa mananci si tu ceva dar NU AI LOC! vinde echipa si pleaca!

ALEXANDRU
14 decembrie 2011
ANTRENOR FARUL

NU .STIU DE SE CAUTA UN ANTRENOR ATUNCI CAND NOI AVEM PE CINEVA CARE ESTE FOARTE SERIOS ,IMPLICAT IN TOT CE FACE PT ACEST CLUB ,O VALOARE,UN FOST JUCATOR SI CARE CRED EU CA AR FACE DIN FARUL ECHIPA CARE ERA ODATA.ACEA PERSOANA CARE SA R IMPUNE PRIN SERIOZITATE,PREGATIRE SI CARE SUNT SIGURA CA AR OBTINE REZULTATELE SCONTATE ESTE ACTUALUL PRESEDINTE EXECUTIV LICA MARCEL.NU MAI CAUTATI IN OGRADA ALTORA ,DACA ACEST OM POATE SA FIE ANTRENOR(EU NU STIU DACA ARE PREGATIREA CORESPUNZATOARE) ,EU SUNT SIGURA CA VA OBTINE REZULTATE.INCERCATI SA REZOLVATI PROBLEMELE CLUBULUI CU OAMENII NOSTRI DIN CONSTANTA CARE SUNT SIGURA CA SUNT IMPLICATI SI SUFLETESTE PT A PROMOVA DIN NOU ECHIPA,SI A FI ACOLO UNDE II ESTE LOCUL.LA FEL SI CU JUCATORII TINERI PE CARE AR TREBUI SA I PROMOVATI.AR TREBUI MANAGEMENTUL SCHIMBAT ,SA LUATI DIN TOATE ECHIPELE CARE ACTIVEAZA IN JUDET TINERI CU TALENT CARE NU VA R COSTA POATE NIMIC DAR SA R OBTINE REZULTATE BUNE.SUNT PUSTI TALENTATI DAR CARE SE PIERD PE DRUM PT CA NU AU SUSTINEREA NECESARA.AR TREBUI SA EXISTE O LEGATURA SOLIDA INTRE CONDUCATORII ECHIPELOR DIN JUDET SI CONDUCEREA CLUBULUI.,ASA PEPINIERA DE JUCATORI AR ASIGURA SCHIMBUL DE MAINE AL ECHIPEI. VA UREZ UN AN BUN CU SANATATE SI REZULTATE LA MULTI ANI!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4142 secunde