Campanie umanitară / Rugby-ul românesc strânge rândurile pentru profesorul Romeo Păun

145
Campanie umanitară / Rugby-ul românesc strânge rândurile pentru profesorul Romeo Păun - 1-1673533590.jpg

Articole de la același autor

Romeo Păun este un fost valoros jucător de rugby al LPS Focșani și internațional de juniori, apoi ca senior a evoluat pentru echipe din România. L-a secondat ani mulți pe regretatul Viorel Ion, antrenorul, profesorul și mentorul multor generații de rugbiști de mare valoare și căruia i-a continuat munca și după decesul acestuia. A muncit și muncește pe terenul de sport pentru formarea altor rugbiști de valoare.

Anii petrecuți pe terenul de rugby au săpat urme adânci în sănătatea lui Romeo Păun, ceea ce a făcut necesară aplicarea, cu câțiva ani în urmă, a unui șurub DHS la șold, care să-i permite să poată merge. Acum este nevoie de înlocuirea șurubului DHS cu o proteză de șold și, pentru că au apărut și probleme de vedere, este nevoit să facă și o vitrectomie. Sunt operații care îi pot permite lui Romeo Păun să-și continue munca de profesor și antrenor, dar care costă mai mult decât el poate acoperi din resursele proprii. De aceea are nevoie de ajutor financiar din partea oricui poate să-l susțină.

Eventualul ajutor financiar poate fi depus la UNI CREDIT, în conturile: EUR, RO 85 BACX 000000 3454233 001 și în LEI, RO 76 BRDE 400 SV 12959614000.

Foto: Facebook / Monitorul de Vrancea 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4501 secunde