Divizia Națională de rugby juniori U19

Campioana CS Cleopatra, în ritm de "ceas elvețian"

175
Campioana CS Cleopatra,  în ritm de

Articole de la același autor

Echipa CS Cleopatra Mamaia a pornit ca din pușcă în actuala ediție a Campionatului Național de rugby juniori U19. Formația constănțeană are două victorii la activ și țintește un nou succes, tot cu bonus ofensiv.

Sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", se dispută partida dintre CS Cleopatra Mamaia și Colegiul Național "Aurel Vlaicu" (CNAV) București, contând pentru etapa a treia a campionatului. În tabăra constănțeană, victoria este cuvântul de ordine, chiar dacă, de partea cealaltă, se află un adversar de tradiție.

"Echipa noastră merge în sistem «ceas elvețian». CNAV este un club cu care avem o foarte bună relație de colaborare, îl respectăm pe antrenorul Marian Udroiu, însă acest lucru nu ne va împiedica să luăm maximum posibil de puncte. Vom folosi acest prilej pentru a ne pregăti în vederea următorului meci de campionat, care va fi mult mai dificil, cu CSS Bârlad, în deplasare. Trebuie să câștigăm ambele partide și să ne consolidăm poziția de lideri în clasament", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.

La rândul său, antrenorul Radu Nicolae Mocanu este convins că jucătorii săi vor bifa un nou succes.

"CNAV vine după două înfrângeri consecutive și nu le vom da nici noi sa-tisfacția de a acumula primele puncte. Suntem favoriți, dar tratăm duelul cu maximă seriozitate și ne dorim să luăm inclusiv bonusul", a spus tehnicianul constănțean.

Partida CS Cleopatra - CNAV este arbitrată de Cristian Șerban, din București. Judecători de margine, Viorel Bujoreanu (Mangalia) și Ionuț Damaschin (Constanța). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Octombrie 2014
Stire din Sport : CS Cleopatra promite spectacol cu CNAV
Pagina a fost generata in 0.4835 secunde