Galerie FOTO. CS Cleopatra, debut perfect în DN de rugby juniori U19

316
3

Articole de la același autor

Sâmbătă, în timp ce Divizia Națională de rugby seniori își definitiva podiumul, juniorii U19 au dat startul noului sezon 2014-2015.

Campioana României de anul trecut la U18, CS Cleopatra Mamaia, a primit vizita celor de la CSS Gura Humorului, în prima rundă a competiției. Partida s-a disputat pe stadionul "Constructorul - Cleopatra", iar constănțenii au debutat cu dreptul, câștigând fără drept de apel, cu scorul de 65-7 (29-0).

Obiectivul echipei și al antrenorilor Radu Nicolae Mocanu și Florin Țugurel este acela de a păstra linia victoriilor de la meci la meci, să nu aibă parte de nicio înfrângere în această competiție.

"A fost un meci bun, băieții au fost concentrați și au respectat tehnicile pe care le-am făcut la antrenamente. Ne așteptam la o opoziție mai puternică", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul secund Florin Țugurel.

De astăzi, rugbiștii constănțeni vor pregăti următoarea partidă pe care o vor disputa în deplasare, cu CSM Câmpia Turzii, sâmbătă, la ora 10.00, pe stadionul "La Broscuța". 

Comentează știrea

Ioan
22 septembrie 2014
job

Crestere pe piata ofertelor de castig! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul ?Info? la adresa de email: [email protected]

giony
25 septembrie 2014
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6276 secunde