HCM Rm. Vâlcea - CSU Neptun 27-26

Antrenorul Ion Crăciun: "Arbitrele au distrus jocul!"

233
2
Antrenorul Ion Crăciun:

Articole de la același autor

CSU Neptun a fost la un pas de o victorie importantă în etapa șasea a Ligii Naționale de handbal feminin, ieri, în deplasare, în fața HCM-ului Râmnicu Vâlcea, însă a fost înfrântă la un singur gol diferență, scor 26-27. Constănțencele conduceau la pauză cu 15-10, însă gazdele au reușit să egaleze și să se impună pe final.

După meci, în afara oboselii acumulate de către jucătoarele sale, antrenorul Neptunului, Ion Crăciun, a acuzat și arbitrajul: "Dacă se fluiera ce era pe teren, rezultatul era în favoarea noastră. Am făcut și noi greșeli, dar au fost multe greșeli de arbitraj. Arbitrele erau începătoare. Au distrus jocul! Puteam să câștigăm cele trei puncte. Am întâlnit o echipă care putea fi bătută. Suntem considerați o echipă slabă și nu este așa, iar fetele o demonstrează. La final, portărița a făcut atac de panică. Trebuie să fie fată isteață și să știe că trebuie să mergem înainte".

Următorul meci pe care îl va juca CSU Neptun va fi pe data de 28 septembrie, la ora 20.00, pe teren propriu, în compania echipei CSM București. 

Comentează știrea

giony
25 septembrie 2014
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Sport : CSU Neptun, deplasare  la Râmnicu Vâlcea
Pagina a fost generata in 1.9203 secunde