Ribnica Kraljevo - CVM Tomis 3-2, în Challenge Cup la volei masculin

Campioana înlăcrimată

299
Campioana înlăcrimată - 0e9d082cc64e742e0213922bbe25dcb6.jpg
Iubitorii voleiului din România au așteptat cu mult interes meciul dintre Ribnica Kraljevo și CVM Tomis. Ei le-au ținut pumnii strânși jucătorilor constănțeni, în tentativa lor de a-și lua revanșa în fața sârbilor.

Voleibaliștii de la CVM Tomis au susținut, aseară, în Serbia, partida cu Ribnica Kraljevo, întâlnire contând pentru manșa secundă a 16-imilor de finală ale Challenge Cup. Misiunea constănțenilor se anunța foarte grea, pentru că, în tur, la Sala Sporturilor, suferiseră o înfrângere surprinzătoare, 1-3.
Într-o nouă formulă față de cea din sezonul precedent, echipa de la malul mării, antrenată de canadianul Stelio De Rocco, s-a luptat cu toate resursele pentru fiecare minge și, implicit, pentru calificarea în optimi. Din păcate, la final, tabela a indicat scorul de 3-2 (20-25, 25-22, 19-25, 25-19, 15-11) în favoarea gazdelor, iar aventura Tomisului în cupele europene a luat sfârșit.
Tot aseară, la Piatra Neamț, voleibalistele de la VC Unic LPS au înfruntat pe Kanti Schaffhausen, în manșa a doua a 16-imilor Challenge Cup. În tur, elvețiencele câștigaseră cu 3-1, iar acum, victoria a revenit moldovencelor, scor 3-2. Astfel, în optimi a acces formația elvețiană.
***
Echipa de volei feminin CSV 2004 Tomis Constanța va întâlni, în sferturile de finală ale Cupei CEV, pe Uralochka NTMK Ekaterinburg, o puternică formație rusă, care, în optimi, a eliminat, printr-un dublu succes, 3-1 (în deplasare) și 3-0 (aseară, pe teren propriu), pe Dauphines Charleroi (Belgia).
Manșa tur va avea loc pe 16 / 17 / 18 februarie, la Sala Sporturilor din Constanța, iar returul - pe 23 / 24 / 25 februarie, în Rusia. Echipa care se va impune în acest duel va accede în Final Four.
"Sirenele" antrenate de Alexander Boskovic și Constantin Alexe se află la prima participare în cupele europene, în timp ce echipa din Ekaterinburg este o prezență constantă în competițiile continentale, inclusiv Liga Campionilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3569 secunde