Campionatele Naționale de Volei pe Plajă se dispută în stațiunea Mamaia

297
Campionatele Naționale de Volei pe Plajă se dispută în stațiunea Mamaia - campionatele-1565298867.jpg

Articole de la același autor

A mai rămas puțin timp până la startul finalelor Campionatelor Naționale de Volei pe plajă. În perioada 12-25 august, pe plaja "Dandana" din stațiunea Mamaia, cei mai buni voleibaliști din România își vor măsura forțele și se vor lupta pentru cucerirea cât mai multor medalii.


Finala Campionatului Național de Volei pe Plajă la seniori masculin și feminin va avea loc în perioada 12-18 august. Competiția destinată juniorilor și cadeților se va disputa în perioada 19-25 august.


Cupa României la Volei pe Plajă masculin și feminin își va consuma partidele între 19 și 22 august.
Așadar, iubitorii voleiului din Constanța dar și turiștii prezenți pe litoral au ocazia să se bucure de 6 zile fierbinți, în care sportivii for face garantat spectacol pe nisipul încins de razele soarelui.


Campionatul Național de Volei pe Plajă și Cupa României la Volei pe Plajă sunt finanțate de Primăria Municipiului Constanța și organizate de Clubul Sportiv Lake View Constanța, în parteneriat cu Federația Română de Volei, Ministerul Tineretului și Sportului, Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța.


Evenimentele sportive se vor desfășura pe 2 terenuri amenajate și omologate de Federația Română de Volei. Jocurile se vor disputa în intervalul orar 09.00 - 13.00 și 16.00 - 23.00. Ambele terenuri dispun de tribune pentru spectatori, având o capacitate cumulată de peste 500 de locuri, iar terenul principal este dotat cu instalație de nocturnă.


Competițiile, desfășurate sub egida și în parteneriat cu Federația Română de Volei, vor reuni cele mai bune echipe de volei din țară, urmând ca dintre acestea să fie alese cele care vor reprezenta România în competițiile internaționale. Voleiul pe plajă este un sport olimpic în plină dezvoltare, iar acest gen de competiții vine în întâmpinarea antrenorilor federali, în vederea selecționării celor mai buni sportivi pentru participarea României la calificările pentru următoarele Jocuri Olimpice.
La aceste competiții mult așteptate de practicanții sportului cu fileu vor participa și echipele care evoluează în aceste zile la Constanța Volleyball Tour, turneu care a oferit meciuri extrem de spectaculoase. La feminin, primele două ediții au fost câștigate de clujencele Sorina Răileanu și Adina Stanciu, în timp ce pe tabloul masculin, în ambele etape locul întâi a fost adjudecat de bucureștenii Valentin Hupoiu și Viorel Farcaș.


Etapa a treia a circuitului Constanța Volleyball Tour a început deja joi, 8 august și va dura până pe 11 august, atunci când vor avea loc finalele.


Voleiul pe plajă a oferit în fiecare an spectacol la Mamaia, acolo unde cei mai buni reprezentanți ai acestui sport au dat totul pentru a pune mâna pe marele trofeu. Voleibaliștii nu participă doar la competiții. În fiecare zi petrecută în orașul de la malul mării, aceștia pot fi văzuți pe diferite plaje din stațiunea Mamaia, acolo unde se antrenează ore întregi. Evident, sportivii îmbină utilul cu plăcutul. După fiecare antrenament sau meci disputat, urmează bine meritatul scăldat în mare, apoi o relaxare de câteva ore la una dintre piscinele sau terasele din stațiunea Mamaia. Majoritatea competițiilor de volei pe plajă sunt organizate de Primăria Municipiului Constanța, cu ajutorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța și al altor sponsori.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4757 secunde