Campionatul de Kung Fu ajunge, în premieră, la Tuzla

537
Campionatul de Kung Fu ajunge, în premieră, la Tuzla - kungfu-1316717878.jpg
Sâmbătă, la sala de sport a Școlii Tuzla, se va desfășura Campionatul de Kung-Fu, la probele de Light-Fighting Sanda (luptă sportivă cu contact ușor), Tueishou (lupta sportivă "mâini lipicioase") și Taolu Tradițional (luptă imaginară).
Conform informațiilor furnizate de Florin Iordănoaia, președinte al CS Marea Neagră, la campionat vor participa sportivi cu vârstele între 6-11 ani, mini-cadeți (12-13 ani), cadeți (14-15 ani), juniori (16-17 ani), tineret (16-20 ani) și seniori (18-34 ani), feminin și masculin.
Campionatul se deschide la ora 11.00, cu festivitatea oficială, apoi vor urma întrecerile propriu-zise și festivitatea de premiere (orele 17.00-17.30).
Din județul Constanța, vor participa aproximativ 40 de sportivi, legitimați la următoarele cluburi de arte marțiale: CS Marea Neagră Constanța (președinte, Florin Iordănoaia), CSU Neptun Constanța (președinte, Cornel Panait), CS Panda Poarta Albă (președinte, Mihai Cîju), CS Shaolin Callatis Mangalia (vice-președinte, Mihai Nicorescu), CS W-Maxx Mangalia (președinte, Titi Vartolomei), CS Karate Tradițional (președinte, Nicolae Dumitrescu) și CS Tagai-ai Ryu Cernavodă (președinte, Mircea Stoian).
"Este pentru prima dată când organizăm un campionat de Kung-Fu într-o localitate, în afara orașelor, cu scopul de a atrage tinerii de la sate și comune să practice sport și chiar arte marțiale acolo unde se află cluburi sau secții. Sperăm ca sala din Tuzla să fie plină cu tineri și adulți. Campionatul este organizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local din Tuzla, al primarului Florin Constantin Micu, cărora le mulțumim pe această cale", a declarat, pentru "Cuget Liber", Florin Iordănoaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7402 secunde