Campionatul Naţional de beach-handbal, pe plaja din Mamaia

308
Campionatul Naţional de beach-handbal, pe plaja din Mamaia - campionatul-1629115758.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Română de Handbal, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Handbal Constanţa şi DJTS Constanţa, organizează, în perioada 1-5 septembrie, Campionatul Naţional de beach-handbal, la categoriile juniori A (sportivi născuţi în anii 2003 şi 2004) şi B (sportivi născuţi în anii 2005, 2006 şi 2007), masculin şi feminin.

Întrecerile se vor desfăşura în staţiunea Mamaia, pe plaja „Blanco Beach”, în dreptul Radio Vacanţa.

Până în prezent, şi-au confirmat participarea 30 de echipe, printre care şi reprezentante judeţului Constanţa: HC Dobrogea Sud, CSS Medgidia, CS Năvodari - juniori A şi B, HC Dobrogea Sud, CSS 1 Constanţa - junioare B, CS Medgidia - junioare A şi B.

Perioada de înscriere se încheie în data de 25 august.

XXX

După două săptămâni de pregătire intensă la Izvorani, lotului naţional de handbal-juniori al României a plecat în Letonia, unde, în perioada 15-23 august, participă la M19 EHF Championship - jocuri de calificare pentru Campionatul European din 2022.

Staff-ul tehnic este alcătuit din Daniel Anca, de la CSM Bucureşti (antrenor principal), Enis Murtaza, de la HC Dobrogea Sud Constanţa (antrenor secund) şi Daniel Apostu, de la CNE Sighişoara (antrenor cu portarii), sub comanda cărora se află 18 jucători.

Foto: Facebook / FRH - Federaţia Română de Handbal

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3129 secunde