Campionatul Național de handbal juniori III CSS 1 s-a calificat la turneul final

606
Echipa de handbal juniori III a CSS 1 Constanța s-a calificat la turneul final al Campionatului Național, intrând astfel, după mulți ani, în lupta pentru medalii. Sportivii de la CSS 1 au avut o evoluție bună în turneul semifinal, Grupa I de la Brăila, unde au obținut două victorii (28-20 cu LPS Brăila, 21-19 cu CS H&V Pitești) și au pierdut un singur joc (18-27 cu LPS Suceava), încheind această fază pe poziția secundă.
Turneul final al CN este structurat pe două serii și va avea loc, în perioada 27 mai - 1 iunie, la Suceava. Formația CSS 1 a fost repartizată în Seria a II-a, iar adversare îi vor fi, în ordine, Unirea Sânnicolau Mare, Școala nr. 3 Adjud și CSS 2 Minaur Baia Mare. Ocupantele locurilor 1 și 2 din cele două serii vor urca în semifinale, apoi învingătoarele se vor duela cu trofeul pe masă.
Din păcate, cealaltă echipă dobrogeană participantă la campionat, CSS Medgidia, a ratat accesul în turneul final, după ce, în Grupa a II-a a semifinalelor, s-a clasat pe locul patru, ultimul, cu două puncte: 30-24 cu Școala nr. 3 Adjud, 20-30 cu LPS Vaslui și 34-40 cu Progresul Segarcea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.886 secunde