Campionatul Național de Kung Fu, în week-end, la Constanța

298
Campionatul Național de Kung Fu, în week-end, la Constanța - campionatul-1494520750.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 14 mai, la Sala "Tomis" din strada Flămânda, se va organiza Campionatul Național de Kung-Fu, la probele de Light-Fighting Sanda (luptă sportivă cu contact ușor) și Total-Contact Fighting (full-contact chinezesc). 


Categoriile de vârstă sunt: copii 4-5 ani, 6-7 ani, 8-9 ani, 10-11 ani, mini-cadeți 12-13, cadeți 14-15 ani, juniori 16-17 ani, tineret 16-20 ani și seniori +18 ani, la feminin și masculin. 


La campionat, și-au anunțat participarea 90 de sportivi din 11 cluburi sportive de la Federația Română de Arte Marțiale de Contact. Din județul Constanța, vor participa sportivi din următoarele cluburi: CS Marea Neagră Constanța, CS Sakura Constanța, CSA Axiopolis-Sport Cernavodă, CS Silver Samurai Medgidia, CS Shaolin Callatis Mangalia, CS Noua Generație Mangalia, CS Comunal Mihail Kogălniceanu. 


Deschiderea oficială are loc la ora 10, apoi, până la ora 13, sunt programate meciurile probei de Light-Fighting Sanda. După pauza de masă, competiția se va relua cu meciurile de Total-Contact Fighting, urmând ca, de la ora 15, să aibă loc festivitatea de premiere. 


"Campionatul Național de Kung Fu, la proba de Light-Fighting Sandală, a ajuns la cea de-a 12-a ediție, fiind proba cu cel mai mare număr de participanți de-a lungul timpului. Nu este o probă dificilă, dar este spectaculoasă și sportivii sunt protejați cu un echipament special, ca să elimine posibilitățile de accidentare. Sportivii vor fi selecționați în lotul național lărgit, în vederea participării la concursurile internaționale", a declarat președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5111 secunde