Campionatul Național de Kung-Fu, încheiat cu succes la Medgidia

215
Campionatul Național de Kung-Fu, încheiat cu succes la Medgidia - campionatul-1541524344.jpg

Articole de la același autor

La sala "Dan Spătaru" din Medgidia, s-au desfășurat întrecerile Campionatului Național de Kung-Fu la proba Shuai-Jiao individual și la echipe, la probele Tuishou și Sanda Light-Fighting. La campionat, au participat 80 de sportivi din 11 cluburi sportive afiliate Federației Române de Arte Marțiale de Contact.

Iată campionii naționali de la seniori și juniori: la proba Shuai-Jiao, individual, masculin: Ionuț Bătrâneanu (Axiopolis Sport Cernavodă, seniori +18 ani, -80 kg), Marius Macsim (Axiopolis, seniori +18 ani, +80 kg), Cosmin Iacoblev (Axiopolis, seniori +18 ani, open kg), Ștefan Boșneag (CS Silver Samurai Medgidia, juniori 16-17 ani, -60 kg), Robert Sandu (CS Marea Neagră, 16-17 ani, -75 kg), Tudor Bocai (CS Marea Neagră, juniori, 16-17 ani, +75 kg); la proba Tuishou echipe, masculin: la seniori - CSA Axiopolis Cernavodă (Cosmin Iacoblev, Ionuț Bătrâneanu și Marius Macsim) și la juniori - CSU Neptun Constanța (Alexandru Istrate, Tudor Bocai, Robert Sandu); proba Sanda Light-Fighting, echipe, masculin: CSU Neptun Constanța la seniori (Alexandru Istrate, Tudor Bocai, Robert Sandu, Constantin Colcer) și CS Marea Neagră Constanța la juniori (Tudor Bocai, Robert Sandu, Constantin Colcer).

"Campionatul s-a desfășurat pe durata a nouă ore. Cei mai mulți sportivi au participat la câte trei categorii, având numeroase meciuri. Cei mai mulți sportivi au fost din județul Constanța, care au dominat la cele mai multe categorii de vârstă și greutate. Proba de Shuai-Jiao a avut succes, fiind bine primită de către cei prezenți la sală, sportivii luptând cu multă dăruire pentru o medalie. Sperăm ca în continuare aceștia să se pregătească la fel de bine. La probele pe echipe au fost multe meciuri dificile, cu multe răsturnări de situație și cu orgolii foarte mari. Dificultatea acestor probe a fost dată de faptul că sportivii de la aceeași categorie de vârstă au luptat la open, în multe meciuri s-au întâlnit sportivi cu o înălțime sau cu o greutate mult mai mare, chiar dacă aceste elemente n-au fost garantul victoriei", a declarat Florin Iordănoaia, arbitru mondial "A" WTKF, 6 Duan Kung-Fu și președinte al CS Marea Neagră Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Septembrie 2018
Stire din Sport : Constănțean campion balcanic la taekwondo
Pagina a fost generata in 1.0939 secunde