Campionatului Național de Kung-Fu, desfășurat la Tuzla

186
Campionatului Național de Kung-Fu, desfășurat la Tuzla - kungfufloriniordanoaia5-1364406984.jpg
Sâmbătă, la sala de sport din localitatea Tuzla, se va desfășura Campionatul Național de Kung-Fu, organizat de CS Marea Neagră Constanța și Federația Română de Arte Marțiale de Contact. Probele de concurs sunt Tuishou și Non-Contact Sanda. 

La campionat, vor participa sportivi seniori, juniori, cadeți și copii, de la cluburile sportive afiliate la FRAMC. 

Din județul Constanța, vor intra în competiție următoarele cluburi: CS Marea Neagră (președinte, Florin Iordănoaia) - 10 sportivi; CSU Neptun Constanța (președinte, Cornel Panait) - 9 sportivi; CS Panda Poarta Albă (președinte, Mihai Cîju) - 5 sportivi; CS Noua Generație Mangalia (președinte, Ciprian Broască) - 8 sportivi; CS Shaolin Callatis Mangalia (președinte, Costel Safta) - 11 sportivi; CS Sakura Constanța (președinte, Valeriu Ariton) - 3 sportivi; CSA Axiopolis Sport Cernavodă (director, Dan Petre) - 5 sportivi. 

"Campionatul este organizat în condiții dificile, pe de o parte datorită cluburilor sportive care încă nu și-au achitat taxele către federație, pe de altă parte, o serie de cluburi au participat la campionate la alte federații de arte marțiale și nu mai au bani ca să participe la acest campionat. De asemenea, sala de desfășurare trebuia să fie la Constanța, însă meciurile echipelor de volei din play-off nu ne-au permis organizarea la Sala Sporturilor și a trebuit să ne mutăm la Tuzla. Acest aspect a deranjat pe unii dintre oficialii cluburilor, care ne-au reproșat faptul că am schimbat locul de desfășurare și astfel vor crește costurile de deplasare, cazare și masă. Pe de altă parte, nici federația nu a trimis la timp calendarul sportiv pentru anul 2013 și nu am putut să beneficiem de Sala Sporturilor din Constanța", a declarat președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia. 

"Oricum, la acest campionat se vor stabili primii componenți ai lotului național de Kung-Fu, la aceste două probe. Sportivii noștri s-au pregătit și sperăm să se comporte cât mai bine și să câștige cele mai multe medalii", a mai adăugat Iordănoaia. 

Campionatul este organizat cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Tuzla (primar, Florin Constantin Micu).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Incendiu în Tuzla
Pagina a fost generata in 0.908 secunde