CVM Tomis nu își neglijează pepiniera

"Campionii de azi, în căutarea campionilor de mâine"

389

Articole de la același autor

La CVM Tomis, echipă care face performanță în Divizia A1 la volei masculin, importantă este și activitatea de juniori. Conducerea clubului constănțean demonstrează astfel că pune mare preț pe propria pepinieră. 


Directorul executiv al CVM Tomis, Serhan Cadâr, anunță că gruparea de la malul mării începe să culeagă roadele proiectului demarat în urmă cu patru ani, când creșterea copiilor și juniorilor în cadrul clubului a devenit o prioritate. 

"După cum iubitorii voleiului cunosc foarte bine, activitatea clubului nostru nu se rezumă doar la echipa de seniori. Și la nivel de juniori, am ajuns în fazele semifinale și finale. Ne mândrim cu faptul că formațiile de juniori ale CVM Tomis sunt calificate în fazele superioare ale tuturor competițiilor naționale pe categorii de vârstă: mini-volei, speranțe, cadeți și juniori. Astfel, acțiunea demarată în anul 2009, «Copiii de azi, campionii de mâine», dă roade. Avem deja titluri de campioni, în sezonul 2012/2013, la cadeți și speranțe. De asemenea, avem selecționați în loturile naționale de juniori nu mai puțin de 16 sportivi, iar profesorul Răzvan Parpală este antrenor principal la lotul național de speranțe și antrenor secund la lotul național de cadeți. Toate aceste elemente ne fac să fim mândri de rezultatele obținute, de munca antrenorilor. Consider că este un mare motiv de satisfacție pentru cei care sprijină voleiul și pentru publicul spectator", a declarat, pentru "Cuget Liber", Serhan Cadâr.

Directorul Tomisului mai spune că aceste rezultate îi obligă pe jucători, antrenori și conducători să păstreze ștacheta performanței la un nivel ridicat.

"Ne dorim ca, anul acesta, să putem oferi municipiului Constanța un număr cât mai mare de titluri de campioni și să confirmăm sintagma «Campionii de azi, în căutarea campionilor de mâine»", a explicat Cadâr. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0837 secunde