Campionul european Petre Zapan, cinci etape de suspendare

607
Comisia de disciplină a Federației Române de Rugby a analizat incidentele survenite la partida Steaua - CS Cleopatra (23-12), din cadrul Diviziei Naționale de juniori sub 19 ani, întâlnire la finalul căreia a izbucnit o bătaie generală. Membrii comisiei au dictat pedepse aspre, însumând de ambele tabere 44 etape de suspendare și amenzi în valoare totală de 4.600 lei.
Astfel, de la CS Cleopatra, campionul european Petre Zapan a primit cinci etape suspendare și 500 lei amendă, iar Alexandru Ciucă și Cătălin Pastramă - câte opt etape și 800 de lei. Sancțiuni și mai severe pentru jucătorii Stelei, pentru lovirea adversarilor: Cristian Crăcea - cinci etape și 500 lei, Andrei Florescu - opt etape și 1.000 lei, Liviu Coman - zece etape și 1.000 lei.
În aceeași întrunire federală, antrenorul secund al echipei Dinamo, Ștefan Demci, a fost suspendat pe o perioadă de un an și amendat cu suma de 2.000 de lei, după ce, la finalul meciului cu RCJ Farul, din semifinalele Diviziei Naționale de rugby, i-a înjurat pe jucătorii echipei constănțene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8282 secunde