Când au loc tragerile la sorți pentru sferturile Ligii Campionilor și Ligii Europa

122
Când au loc tragerile la sorți pentru sferturile Ligii Campionilor și Ligii Europa - uefaeuropaleaguelogo-1394870492.jpg

Articole recomandate

Tragerile la sorți pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor și Ligii Europa vor avea loc, vineri, 21 martie, la sediul UEFA de la Nyon, informează uefa.com.


Tragerea la sorți pentru Liga Campionilor va începe la ora 13.00 și va fi condusă de secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, și de directorul de competiții Giorgio Marchetti, asistați de ambasadorul finalei de la Lisabona, Luis Figo.


Va urma, de la ora 14.00, tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Ligii Europa, ce va fi condusă tot de Infantino și Marchetti, ajutați de această dată de ambasadorul finalei de la Torino, Ciro Ferrara.


În acest stadiu al competiției, nu mai există capi de serie și se pot întâlni echipe din aceeași țară. În Liga Campionilor, turul sferturilor va avea loc la 1 și 2 aprilie, returul fiind programat în 8 și 9 aprilie. În Liga Europa, sferturile sunt programate la 3 aprilie (turul), respectiv 10 aprilie (returul).Tragerile la sorți pentru semifinale vor avea loc la 11 aprilie, la Nyon, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4651 secunde