Canotaj / România, şase medalii la Cupa Mondială de la Lucerna

177
Canotaj / România, şase medalii la Cupa Mondială de la Lucerna - canotaj-1621842294.jpg

Articole de la același autor

România a cucerit şase medalii - una de aur, una de argint şi patru de bronz - la Cupa Mondială de la Lucerna (Elveţia), informează Federaţia Română de Canotaj. 


Aurul a fost câştigat la dublu vâsle feminin, de echipajul Nicoleta Ancuţa Bodnar / Simona Geanina Radiş, cu timpul de 6 min, 46 sec, 72/100, în timp ce medalia de argint le-a revenit Ionelei Livia Cozmiuc şi Gianinei Elena Beleagă, la dublu vâsle feminin, categorie uşoară, cu timpul de 7 min, 2 sec, 9/100, în urma Marii Britanii (7:00.33). 
Pe a treia treaptă a podiumului au urcat Adriana Ailincăi şi Iuliana Buhuş, la dublu rame feminin, Marius Vasile Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, la dublu rame masculin, România 1 (Nicoleta Paşcanu, Elena Logofătu, Cristina Georgiana Popescu, Roxana Iuliana Anghel), la patru rame feminin, şi echipajul compus din Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu şi Cosmin Pascari, la patru rame masculin. 


În clasamentul pe medalii, România a ocupat locul 7, devansată de Marea Britanie (3-1-1), China (3-0-0), Olanda (2-1-2), Italia (1-3-2), Irlanda (1-3-1) şi Germania (1-2-1). 
România are echipaje calificate la JO de la Tokyo în toate cele şapte probe în care a evoluat la Cupa Mondială de la Lucerna, la care se adaugă cele de 8+1 (feminin şi masculin). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6912 secunde