CANOTAJ. Trei medalii de aur pentru România, la Campionatul Mondial

131
1
CANOTAJ. Trei medalii de aur pentru România, la Campionatul Mondial - romania-1375006267.jpg

Articole recomandate

Reprezentanții României au obținut, sâmbătă, trei medalii de aur la Campionatul Mondial de canotaj pentru tineret under 23, de la Linz-Ottensheim.




Prima medalie a fost obținută de Mihaela Petrilă și Mădălina Bereș la dublu rame 1500 metri, cu timpul de 7:24.37. Pe locurile următoare s-au clasat echipaje din Germania și Italia. Cele două sportive câștigătoare sunt legitimate la Dinamo București, informează prosport.ro.


Pe primul loc al podiumului s-au clasat și Andreea-Mihaela Tătaru, Mihaela-Teodora Berindei, Viviana-Iuliana Bejinariu și Ioana Vrînceanu în proba de patru vâsle 1500 metri, cu timpul de 6:36.35. Pe pozițiile 2 și 3 s-au clasat Polonia și Germania.


A treia medalie de aur a fost câștigată de echipajul de patru rame băieți în proba de 1500 m, cu timpul de 5:58.72. Toader-Andrei Gontaru, Marius-Vasile Cozmiuc, George Pălămariu și Cristi-Ilie Pîrghi au devansat în ierarhia probei echipaje din Australia și SUA, scrie Mediafax.




Comentează știrea

replica hermes tote
20 noiembrie 2013
replica hermes tote

hermes outlet france Stiri Sport : CANOTAJ. Trei medalii de aur pentru România, la Campionatul Mondial | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica hermes tote http://www.favabienesraices.com/images/wholesale-replica-hermes.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2873 secunde