Oferte SPA la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia

401
Oferte SPA la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia - sanatoriulmangalia-1375006631.jpg

Articole de la același autor

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia este o binecunoscută bază de tratament la care ajung anual mii de turiști și pacienți, pentru a beneficia de serviciile medicale de recuperare de înaltă calitate. De anul acesta, cei care ajung la tratament în cadrul Sanatoriului pot avea parte și de cele mai relaxante ședințe de SPA, oferite de specialiștii complexului balnear.
Astfel, pachetele de relaxare și tonifiere costă între 15 lei și 100 de lei pe zi, cu acces la masaj, piscină și tratament cosmetic anti-eaging.




"Procedurile aferente pachetelor vor fi efectuate în urma consultului medical. În situația în care starea pacientului nu va permite efectuarea procedurilor incluse în pachet, medicul va include acele proceduri cu alte echivalente ca preț, dacă este posibil", explică dr. Laura Maria Condur, directorul medical al Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia.


Iată câteva exemple de servicii și prețurile aferente: 


Pachetul "tonifiere" - acces piscină, sală de fitness și saună, la prețul de 215 lei pentru 5 zile sau 430 lei pentru 10 zile.
Pachetul "Tonus & Relax" - acces piscină, sală fitness, 3 ședințe de saună, 4 masaje cu uleiuri aromatice, 1 masaj cu pietre vulcanice, 2 ședințe hidroozonoterapie, 1 tratament cosmetic anti-ageing. Prețul  pachetului pentru 5 zile este de 460 de lei, iar pentru 10 zile este de 920 de lei.
Pachetul "Relax" - acces piscină, 2 ședințe hidroozonoterapie, 3 ședințe de saună, 4 masaje cu uleiuri aromatice, 1 masaj cu pietre vulcanice, 1 tratament cosmetic anti-ageing. Tariful este de 510 lei pentru 5 zile și de 1020 lei pentru 10 zile. 
Pachetul "Oriental-relax" - acces piscină, 1 masaj cu pietre vulcanice, 4 masaje cu uleiuri aromatice, tehnică acupunctură fără ac zilnic, 4 ședințe tratament cosmetic geriatric, toate acestea la un preț de 540 lei - 5 zile sau 1080 lei - 10 zile. 
Pachetul "stres- clean" - acces piscină, tehnică acupunctură fără ac, psihoterapie, 4 masaje cu uleiuri aromatice, 1masaj cu pietre vulcanice, 1 tratament cosmetic anti-ageing, 1 tratament cosmetic relaxing. Prețul este cuprins între 430 lei pentru 5 zile și 860 lei pentru 10 zile. 


Pe lângă acestea, Sanatoriul Balnear și Recuperare Mangalia vă mai pune la dispoziție și alte oferte, cum ar fi pachetul "detoxifiere", pachetul "therapy", pachetul "Beauthy" sau pachetul "Evaluarea stării de sănătate", toate la cele mai atractive prețuri. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Iulie 2013
Stire din Diverse : Minunile Cotnariului
Pagina a fost generata in 0.2964 secunde