La Complexul Perla Venusului

Cursuri de zumba, pe melodiile lui Gheorghe Gheorghiu

391
Cursuri de zumba, pe melodiile lui Gheorghe Gheorghiu - perlavenus12-1375011152.jpg

Articole de la același autor

În sudul litoralului, tonul la distracție se dă de la Complexul Perla Venusului, unde turiștii, pe lângă plajă, mare, soare și mâncăruri delicioase, au parte și de foarte multă distracție. Și nu trebuie să aștepte seara pentru a intra "în ritm". 




Zilnic, în jurul orei 10.00, încep cursurile de zumba și dansuri latino, însă cea mai așteptată secvență este cea de zumba în apă. Toată lumea dansează pe melodiile lui Gheorghe Gheorghiu, artist pe care, pe întreaga durată a sezonului, îl puteți găsi la Perla Venusului. 


"Maestru de ceremonii" la cursurile de dans este instructorul Cristian Pietricică, de la Salsa Zumba Loca București, care reușește să anime plaja și să o transforme într-o adevărată scenă de club.  "La Perla Venusului, toată lumea se distrează. Am conceput programe speciale atât pentru copii, cât și pentru cei mari. Linia de autoservire îi așteaptă cu bunătăți și bere rece, plaja este curățată în fiecare zi, și mecanic, și manual, iar pasionații sporturilor nautice găsesc aici tot ce trebuie - ski-jet, banană, salteluțe, hidrobiciclete etc.", a declarat, pentru "Litoral", patronul Complexului Perla Venusului, Dragoș Dima. 


Așadar, turiștii care au optat pentru un sejur în sudul litoralului trebuie neapărat să facă o escală și la Perla Venusului, locul din care se dă ora exactă la distracția estivală. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Iulie 2013
Stire din Diverse : Minunile Cotnariului
Pagina a fost generata in 1.8729 secunde