La Complexul Perla Venusului

Cursuri de zumba, pe melodiile lui Gheorghe Gheorghiu

382
1
Cursuri de zumba, pe melodiile lui Gheorghe Gheorghiu - perlavenus12-1375011152.jpg
În sudul litoralului, tonul la distracție se dă de la Complexul Perla Venusului, unde turiștii, pe lângă plajă, mare, soare și mâncăruri delicioase, au parte și de foarte multă distracție. Și nu trebuie să aștepte seara pentru a intra "în ritm". 
Zilnic, în jurul orei 10.00, încep cursurile de zumba și dansuri latino, însă cea mai așteptată secvență este cea de zumba în apă. Toată lumea dansează pe melodiile lui Gheorghe Gheorghiu, artist pe care, pe întreaga durată a sezonului, îl puteți găsi la Perla Venusului. 


"Maestru de ceremonii" la cursurile de dans este instructorul Cristian Pietricică, de la Salsa Zumba Loca București, care reușește să anime plaja și să o transforme într-o adevărată scenă de club.  "La Perla Venusului, toată lumea se distrează. Am conceput programe speciale atât pentru copii, cât și pentru cei mari. Linia de autoservire îi așteaptă cu bunătăți și bere rece, plaja este curățată în fiecare zi, și mecanic, și manual, iar pasionații sporturilor nautice găsesc aici tot ce trebuie - ski-jet, banană, salteluțe, hidrobiciclete etc.", a declarat, pentru "Litoral", patronul Complexului Perla Venusului, Dragoș Dima. 


Așadar, turiștii care au optat pentru un sejur în sudul litoralului trebuie neapărat să facă o escală și la Perla Venusului, locul din care se dă ora exactă la distracția estivală. 
Comentează știrea

nanoo
29 mai 2014
nanoo

What was the URL format for Yahoo! 360 Blog posts back in the day? nanoo http://nanoochink.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9996 secunde