Secretul victoriei din meciul cu Slovenia:

Capello le-a dat liber englezilor la bere

1378
Capello le-a dat liber englezilor la bere - b8bcc73cc36a6017e7574ba10a1f1cb8.jpg
Selecționerul Angliei, Fabio Capello, până în prezent acuzat pentru metodele sale stricte, i-a lăsat pe jucători să bea bere cu o seară înainte de meciul cu Slovenia, scor 1-0, din grupa C a Campionatului Mondial. Capello a fost cel care i-a invitat la bere, în hotelul în care sunt cazați în Africa de Sud.
Întrebat de ce Naționala Angliei a fost mult mai bună împotriva Sloveniei decât în primele două meciuri din grupă, Capello a răspuns râzând: "Am făcut ceva diferit. Cu o zi înainte de partidă, jucătorii au băut bere. Îi puteți întreba".
După calificarea în optimi, selecționerul italian a declarat vădit mulțumit: "Trebuia să câștigăm și am făcut-o".
"Echipa a jucat foarte bine, cu o stare de spirit pe care o pierdusem în meciurile precedente. Performanța formației mele este foarte bună. Am avut multe ocazii de a marca, însă nu am făcut-o și am suferit. Așa este fotbalul, este posibil să faci egal sau să pierzi din nimic. Slovenia a făcut un meci bun, însă, atunci când cauți un egal, nu joci cum ar trebui. Le-am spus jucătorilor mei: «Voi va trebui să câștigați, dar pentru ceilalți nu va fi sim-plu să facă meci egal»", a mai spus Capello.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Iunie 2010
Stire din Sport : Capello, trădat de portar
Pagina a fost generata in 0.33 secunde