Căpitanul Farului, Alex Mățel, dorit de Astra, Inter Curtea de Argeș și U Cluj

1108
Căpitanul Farului, Alex Mățel, dorit de Astra, Inter Curtea de Argeș și U Cluj - 4389681590d73b887f52da9760239a90.jpg

Articole de la același autor

Se pare că echipa la care se va transfera Alexandru Mățel va fi una din Liga 1. Formația din Ploiești a mai achiziționat un jucător de la Farul, pe nigerianul Fatai.

Căpitanul Farului, Alexandru Mățel, este aproape să se întoarcă în Liga 1, după un an în care a jucat cu "mari-narii" în eșalonul secund. S-a vorbit și de variante din străinătate (formația ucraineană Metalurg Donețk sau o echipă din Rusia), dar, în acest moment, în cursă sunt Inter Curtea de Argeș, Astra și, de ultimă oră, U Cluj.
"Discuțiile sunt avansate, e posibil ca noua mea destinație să se stabilească zilele acestea. Nu am preferințe, care ofertă va fi mai bună pentru mine și pentru club pe aceea o voi accepta. Vreau să mă întorc în Liga 1 și să rămân în cercul echipei naționale de tineret", a declarat Mățel, pentru "Cuget Liber". Fundașul dreapta al Farului s-a întors ieri din vacanța pe care și-a petrecut-o, alături de prietena sa, în Bulgaria, la Nisipurile de Aur.
"Mățel ne interesează, este în atenția noastră", ne-a confirmat managerul sportiv al Astrei, Dennis Șerban, fost director tehnic la Farul, care a completat: "Doar pe Alex l-am mai vrea de la Farul, după ce l-am luat pe Fatai. Vârful nigerian a semnat contractul și este în pregătire cu noi, la Brașov. Se prezintă bine la antrenamente".

Jucători pe ducă
Cu un viitor incert și cu restanțe salariale către jucători, Farul se va despărți sau va pierde în continuare fotbaliști. Fatai s-a transferat la Astra, liber de contract, la fel cum au devenit Mansur, Henry și Pătrașcu, după ce și-au depus memorii.
Internaționalul de juniori Cosmin Matei este aproape de Unirea Urziceni, cu care se pregătește de ieri la Brașov. Lui Ben Teekloh i-a expirat înțelegerea cu Farul, liberianul căutându-și echipă în aceste zile. "Am mai multe variante, inclusiv o formație de primă ligă de afară. Însă, dacă va fi o ofertă bună și din țară, voi rămâne în România. Cu Astra n-am avut nicio discuție", ne-a spus mijlocașul liberian.
Cristocea și Vlas vor pleca gratis, renunțând la banii pe care trebuie să-i mai primească de la club, conform unei înțelegeri cu Farul. În aceste zile, se lucrează la rezilierea contractelor celor doi. Păcuraru și-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber și mai mult ca sigur că va merge la Viitorul Constanța, echipă care îi mai vrea pe Larie (dorit și de Delta Tulcea) și Pantelie.
De asemenea, Curcă trebuie să se întoarcă de la Dinamo, dar portarul de 29 de ani nu agreează revenirea la Farul, în situația în care se află acum clubul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4578 secunde