Caracatița Paul a prezis că Spania va deveni campioană mondială

250
Caracatița Paul a prezis că Spania va deveni campioană mondială - 44e0f1663f2b1cc73471912180db790c.jpg
Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud se încheie duminică, 11 iulie, odată cu finala mare a întrecerii, Olanda - Spania, care se joacă, de la ora 21,30, la Johannesburg, în direct la TVR1. Arbitrul partidei este englezul Howard Webb.
Meciul pentru locurile 3-4 se dispută sâmbătă, 10 iulie, la Port Elizabeth, între Uruguay și Germania, tot de la ora 21,30 (în direct la TVR1). Va arbitra Benito Archundia, din Mexic.
În cursa pentru titlul de golgeter al întrecerii au rămas David Villa (Spania), Sneijder (Olanda), ambii cu câte cinci reușite, Forlan (Uruguay), Muller și Klose (Germania) - cu câte patru goluri.
Caracatița Paul, care nu a greșit niciun pronostic până acum la meciurile din Africa de Sud, a prezis că Spania va deveni campioană mondială, alegând cutia cu mâncare ornată cu steagul iberic.
Vineri, președintele Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva, a prezentat logo-ul Campionatului Mondial din 2014, care va avea loc în Brazilia: două mâini verzi și una galbenă, stilizate, care formează silueta trofeului Mondialului, cu anul 2014, scris cu roșu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4999 secunde