Naționala de rugby se pregătește pentru "dubla" cu Uruguay

Carpo se reface în timp util, Ciuntu - șase luni pe bară

596
După accidentarea suferită pe 9 octombrie, în meciul dintre selecționata Stejarii București și Leeds Carnegie, din Challenge Cup, rugbistul constănțean Daniel Carpo se află încă în refacere. Odată stabilit diagnosticul - entorsă la gleznă -, medicii i-au recomandat jucătorului Farului să stea două săptămâni la pat, singurele exerciții permise fiind cele fizice, pentru partea superioară a corpului.
"Aș vrea să fiu în formă optimă până la ora partidei, ca să-mi pot ajuta colegii de la națională", a declarat Carpo. Din fericire, se pare că nu vor fi probleme cu recuperarea lui.
În schimb, un alt jucător important al naționalei, Ștefan Ciuntu, a fost diagnosticat cu dublă ruptură de menisc și leziune a ligamentului încrucișat anterior, ceea ce înseamnă că va fi indisponibil minimum șase luni.
În drumul către Cupa Mondială 2011, România va susține "dubla" decisivă cu Uruguay. Prima manșă va avea loc pe 13 noiembrie, la Montevideo, iar returul, pe 27 noiembrie, la București.
"Stejarii" se vor reuni în perioada următoare și, foarte probabil, vor merge în cantonament în Franța.
v v v
Tânărul rugbist Ionel Iorgu, de la Callatis Mangalia, se află, în aceste zile, la Predeal, alături de ceilalți componenți ai lotului național de rugby juniori sub 18 ani. "Stejăreii" se pregătesc la munte în vederea Campionatului European de anul viitor.
Selecționerii Daniel Boldor și Ioan Harnagea au sub comandă, în total, 35 de jucători, constănțeanul evoluând pe postul de centru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Octombrie 2010
Stire din Sport : "Nu dați Farului în cap!"
Pagina a fost generata in 0.4456 secunde