Cătălin Anghel este noul antrenor al Viitorului Constanța

2522
Cătălin Anghel este noul antrenor al Viitorului Constanța - a038fed8fa11c066c93d1845e9eaa7dc.jpg
Viitorul Constanța, echipa clasată pe locul secund în clasamentul seriei secunde a Ligii a III-a la fotbal, și-a schimbat antrenorul, Ianis Guda fiind înlocuit de Cătălin Anghel, un tânăr tehnician din cadrul Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi".

Guda și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Viitorul. Cătălin Anghel va fi ajutat pe banca tehnică de Norbert Niță, cu care a mai colaborat și la CSO Ovidiu, formație pe care au dus-o în barajul de promovare în Liga a II-a. Din staff-ul lui Anghel vor mai face parte Sorin Colceag și Ciprian Prună, care vor activa în continuare ca antrenor de portari, respectiv preparator fizic.
La jumătatea campionatului, FC Viitorul ocupă locul doi în clasament, cu 38 de puncte, cu trei mai puțin decât liderul ACS Berceni. La aceeași distanță în spatele Viitorului se află Unirea Slobozia.
Anghel a fost promovat în funcția de principal al echipei din eșalonul al treilea de la grupa juniorilor republicani B (jucători născuți în anii 1993/1994) de la Academie, pe care a pregătit-o secondat de Doru Carali. La finele turului, această formație e lider autoritar în campionat, cu 53 de puncte (13 victorii și un egal), fiind urmată de CF Brăila (44p) și CSM Rm. Sărat (41p).
În locul lui Cătălin Anghel, antrenor la juniori B a fost desemnat Dan Rădulescu (care va face echipă cu Doru Carali), Rădulescu urmând a fi înlocuit la juniori republicani A de Marius Codescu (fostul secund al lui Guda la Viitorul), care va lucra alături de Ștefan Petcu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8373 secunde