FC Viitorul, meci important în play-out-ul Ligii I

Cătălin Anghel: „Lucrurile sunt simple, trebuie să marcăm”

139
Cătălin Anghel: „Lucrurile sunt simple, trebuie să marcăm” - catalin-1618842242.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul FC Viitorul, Cătălin Anghel, este de părere că, în play-out, două victorii legate te pot face să urci în clasament, dar, în acelaşi timp, două înfrângeri consecutive te pot afunda mult în clasament, aşa că meciul cu Gaz Metan Mediaş trebuie musai câştigat.

„Orice partidă câştigată înseamnă imens pentru noi, de aceea le-am numit finale. Oricare două partide câştigate la rând te pot duce mult mai sus în clasament, dar şi reversul e valabil. Dacă nu obţii rezultate, poţi să te afunzi şi se iese greu de acolo, aşa că e momentul să câştigăm meciul cu Gaz Metan.

Din acest moment, trebuie să vorbim mai puţin şi să facem mai mult în teren. Lucrurile la noi sunt foarte simple, nu marcăm, deci trebuie să marcăm, şi primim gol, aşa că nu mai trebuie să primim. Acum rămâne să alegem tactica pentru a rezolva problemele acestea”, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă online, antrenorul Cătălin Anghel.

Partida FC Viitorul - Gaz Metan Mediaş, contând pentru etapa a doua a play-out-ului Ligii I la fotbal, se va disputa marţi, 20 aprilie, de la ora 19.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu.

XXX

Disputată pe terenul sintetic din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu, partida dintre echipele FC Viitorul II și CS Afumați, contând pentru etapa a 16-a a Ligii a III-a la fotbal, Seria a III-a, s-a încheiat nedecis, scor 1-1 (1-0), după un joc extrem de spectaculos.

Constănțenii au deschis scorul în min. 23, prin Ștefan Bodișteanu, iar liderul a egalat în min. 78, prin Ștefan Vasile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4459 secunde