Cătălina Ponor și Sandra Izbașa au intrat în vacanță

351
Cătălina Ponor și Sandra Izbașa au intrat în vacanță - gimnasticaponorizbasa-1356532331.jpg
Pentru gimnastele alături de care România a obținut un aur, argint și bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, constănțeanca Cătălina Ponor și colega sa, Sandra Izbașa, anul competițional s-a încheiat cu bine. Acum, ele sunt într-o bine meritată vacanță. 

Ultima apariție a acestora a avut loc la finalul săptămânii trecute, la un eveniment demonstrativ, "Olympic Gymgala", din Anvers / Antwerp (Belgia).

Cele două gimnaste s-au numărat printre alți maeștri ai gimnasticii mondiale: Elisabeth Seitz (Germania), Epke Zonderland (Olanda), Jimmy Verbaeys (Belgia), Donna-Donny Truyens (Belgia), Jordan Jovtchev (Bulgaria), Alexander Chatilov (Rusia), echipa de gimnastică ritmică a Belarus - medaliată cu argint în 2012, perechea Nicolas Vleeshouwers și Laure De Pryck (Sportac Deinze), campioană mondială 2012 în Orlando la gimnastică acrobatică, dar și specialiștii de la trampoline și tumbling Dmitry Ushakov, Anzhelika Soldatkina, Grigory Noskov, Tagir Murtazaev (Rusia), Kristof Willerton (M. Britanie, Kalon Ludvigson (SUA), Tachina Peeters (Gymplus).

"Atmosfera a fost superbă, publicul ne-a primit pe toți la fel de călduros deși era clar, mai ales în Olanda, că favoritul tuturor era campionul lor olimpic, Epke Zonderland. Spectacolele au ținut în jur de două ore, cu o pauză de 20 de minute, toată lumea a dat autografe, spectatorii au venit să facă poze cu noi, însă cel mai mult m-a bucurat că atât în Belgia, cât și în Olanda au fost și români în tribună. Mi-aș fi dorit să existe și la noi în România astfel de spectacole demonstrative, e cea mai bună promovare care se poate face gimnasticii, să aduni câțiva campioni olimpici și să îi lași să facă ce știu ei mai bine", a declarat Sandra Izbașa.

Din 2013, Cătălina Ponor a decis să pună punct carierei de performanță. În schimb, Izbașa nu a luat încă o decizie pentru anul ce va urma.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4084 secunde