Cătălina Ponor, ultima victorie înaintea JO de la Londra

293
Cu numai trei săptămâni rămase până la începerea Jocurilor Olimpice de la Londra, echipa de gimnastică a României, formată din Cătălina Ponor, Diana Chelaru, Diana Bulimar, Sandra Izbașa, Amelia Racea și Larisa Iordache, a câștigat, sâmbătă, concursul internațional desfășurat în Sala Polivalentă din București. Româncele au condus competiția pe toată durata celor patru rotații.
Pe lângă gimnastele tricolore, la competiție au participat naționalele Italiei, Franței și Germaniei, dar și 27 de gimnaste din Elveția, Suedia și Belgia, care au participat la probele individuale.
Clasamentul pe puncte a fost următorul: 1. România (180.200), 2. Italia (169.300), 3. Germania (167.300), 4. Franța (160.150).
Pentru gimnastele pregătite de Octavian Belu, Mariana Bitang, Lucian Sandu, Raluca Bugner, Marius Vintilă, Florin Cotuțiu, colectiv tehnic din care mai fac parte Mariana Ristea (coregraf), Ovidiu Tănase și Andreea Ianasi (kinoterapeuți), această competiție a însemnat un suport moral însemnat în această perioadă foarte dificilă a ultimelor pregătiri pentru Jocurile Olimpice.
"Sunt mulțumită în general, se putea și mai bine. Este foarte important că am putut face o acomodare de concurs, prin instalarea aparaturii într-un mod aproape identic cu ce vom avea la Londra. Aparate de aceeași marcă avem și noi, la lot, dar modul în care sunt instalate contează foarte mult pentru ultimele reglaje", a declarat, la încheierea concursului, antrenoarea Mariana Bitang.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5044 secunde