Liga Națională de handbal masculin

Ce adversară va avea HC Dobrogea Sud în finala pentru locul 5

347
Ce adversară va avea HC Dobrogea Sud în finala pentru locul 5 - ceadversara-1526052111.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud va disputa finala pentru locurile 5-6 a Ligii Naționale, după ce a reușit să treacă, scor 2-1 la general, de la AHC Dunărea Călărași. 


După 30-23, în primul meci, de la Constanța, și 22-24, în cel de-al doilea, de la Călărași, duelul decisiv s-a jucat tot la Sala Sporturilor, joi seară, iar constănțenii s-au impus la limită, scor 23-22 (14-12), golul victoriei fiind marcat de George Buricea, cu numai șase secunde înainte de final. 


În finala pentru locurile 5-6, formația antrenată de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic va da piept cu SCM Politehnica Timișoara, care a trecut destul de lejer de Minaur Baia Mare. 


Primul meci dintre HC Dobrogea Sud și Politehnica este programat, în data de 17 mai, la Timișoara, iar cel de-al doilea, la Constanța, pe 24 mai. În cazul în care, după primele două jocuri, scorul va fi egal, partida decisivă se va disputa în orașul de pe Bega, pe 30 mai. 


Reamintim faptul că, în acest sezon, HC Dobrogea Sud a cucerit Supercupa și Cupa României, fiind la un pas de calificarea în grupele Cupei EHF. 


★ ★ ★


Echipa secundă a Dobrogei Sud a remizat, scor 34-34, în meciul cu CSU CNOT Brașov, disputat, vineri după-amiază, în orașul de sub Tâmpa, contând pentru etapa a 17-a a Diviziei A, Seria A. 


Handbaliștii antrenați de Eden Hairi și Aleksandar Adzic au făcut o primă repriză foarte bună, având la pauză avantaj de două goluri, 17-15, dar, în partea secundă, gazdele au presat și au reușit să egaleze. 


Grație acestei remize, HCDS II a urcat pe locul patru în clasament, cu 29 de puncte. 


În aceeași rundă a DA, cealaltă formație dobrogeană înscrisă în competiție, CS Medgidia (locul 5, 29 p) va juca, duminică, 13 mai, de la ora 13.00, pe teren propriu, cu CSU Galați. 


★ ★ ★


Sâmbătă, 12 mai, de la ora 11.00, echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța (loc 2, 69 p) va înfrunta, în deplasare, pe CSU Știința București (locul 3, 62 p), într-un duel contând pentru etapa a 30-a a Diviziei A, Seria A. 


Este un meci fără miză pentru jucătoarele antrenate de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie. Indiferent de rezultat, ele nu mai pot rata participarea la barajul pentru promovarea în Liga Națională, programat la Cisnădie, între 24 și 27 mai. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4046 secunde