Ce echipă va fi încoronată în acest sezon campioană în Bundesliga?

2155
Ce echipă va fi încoronată în acest sezon campioană în Bundesliga? - 128405150bayernmunich-1675241269.jpg

Articole recomandate

Fotbalul nemțesc a fost, este și va rămâne unul dintre cele mai spectaculoase care exista. Cu toate acestea, Bayern Munich nu are adversar în Bundesliga de ani buni și se apropie de un nou titlu în acest sezon. În următoarele rânduri vom discuta despre situația clasamentului în prima liga germana de fotbal și despre echipele care au șanse la trofeu în acest an.



În general, cei care caută ponturi pariuri pot să observe că la începutul fiecărui sezon Bayern are o cotă de 1.2.-1.25 pentru a câștiga campionatul. Se pare că pentru bavarezi este vorba de doar o simpla formalitate, indiferent de situația în care se afla sau de jucătorii pe care îi au în lot. În trecut, fotbalul nemțesc era unul mult mai echilibrat. Trebuie să menționăm că nivelul echipelor mici a crescut mult, dar nu a apărut nici o formație care să îi pună probleme campioanei en-titre.


Ultimele zece sezoane au fost câștigate la rând de către Bayern Munich, o performanta pe care nu am mai întâlnit-o în nici una dintre cele 5 mari ligi europene de fotbal. Cel de al 11 titlu la rând este foarte aproape și am putea zice încă de pe acum că și cel de al 12-lea. Acum ceva vreme părea că Borussia Dortmund este pregătită să se lupte de la egal la egal cu bavarezii, dar după plecarea lui Jurgen Klopp totul s-a destrămat.


După 15 etape am putea zice că lupta pentru titlu nu este terminata, deoarece între Bayern și formația de pe locul doi este o diferență de doar 4 puncte. Chiar și așa, Freiburg care a apărut în mod total neașteptat pe aceasta poziție cel mai probabil nici nu vă rezista pe podium până la finalul sezonului.


Acestea fiind spuse, analizând situația celor de la Dortmund, se vede de la distanța faptul că cel puțin în acest sezon galben-negrii nu au nici o șansă împotrivă celor de la Bayern. Plecarea lui Erling Haaland a lăsat un gol imens în atacul Borussiei și acest lucru s-a resimțit puternic. În momentul de fata formația se lupta cu mare dificultate pentru un loc în cupele europene.


O altă formație care în trecut reușea să le pună probleme semnificative celor de la Bayern Munich este Bayern Leverkusen. Anul trecut aceștia au terminat campania pe a treia treaptă a clasamentului. Cu toate acestea, începutul de sezon 2022-2023 a fost unul dezastruos și pentru o lungă perioada de timp Leverkusen a fost pe loc retrogradabil. Acum echipa se chinuie să treacă de jumătatea clasamentului.


Nu în ultimul rand, mai trebuie să amintim și de RB Leipzig care anul trecut au terminat pe locul al 4-lea, iar acum 2 ani pe poziția secundă. Leipzig a demosntrat că este o echipa foarte ofensiva și că știe să joace fotbal, dar nu a reușit să învingă în punctele cheie, în cele mai importante jocuri. În momentul de fata aceștia au șanse reale la podium și ne așteptam să se lupte pentru locul al doilea în clasament.


Așa cum menționam și inițial, în trecut Bundesliga era unul dintre cele mai superbe campionate. Totuși, în momentul de fata am putea spune că spectacolul cam lipsește și nu prea exista echilibru. În timp ce foarte multe formații se lupta la mijlocul clasamentului, nimeni nu poate să îi mai facă fata la Bayern Munich. Dacă încă sunteți pasionați de fotbalul german, vă sfătuim să citiți analizele sportive a celor de la Betkings pentru meciurile din Germania.


În final, suntem aproape siguri că Bayern Munich va câștiga și acest sezon și ne așteptam că și în următorii ani să nu aibă probleme în a domina campionatul. Acest lucru s-ar putea schimba doar dacă o altă formație ar investi masiv pentru a cumpără jucători de înaltă clasa, ceea ce este puțin probabil.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Aprilie 2020
Stire din Sport : Bundesliga s-ar putea relua pe 9 mai
Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Sport : Reghecampf, ofertă din Bundesliga
Pagina a fost generata in 0.4216 secunde