Trofeul Tomis la volei feminin

Ce le pregătesc româncele vecinelor din Sud?

306
Ce le pregătesc româncele vecinelor din Sud? - csv121-1315516249.jpg
Trofeul Tomis - 2011, competiție de volei feminin ce se desfășoară la Sala Sporturilor din Constanța, se bucură de un interes deosebit.
În week-end, iubitorii voleiului pot urmări noi meciuri interesante. Astăzi, de la ora 17, naționala Bulgariei dă piept cu reprezentativa similară a Franței, iar de la ora 19.30, naționala României se va duela cu voleibalistele de la CSV 2004 Tomis. Mâine, la ora 17.00, va veni rândul Franței să înfrunte jucătoarele de pe litoral, urmând ca, de la ora 19.30, să se afle față în față reprezentativele României și Bulgariei.
"Orice este posibil în acest turneu, însă toată lumea va ține pumnii strânși pentru echipa noastră. Sunt ferm convinsă că vom avea partide extrem de spectaculoase, care ne vor ține cu sufletul la gură", a declarat directorul executiv al DJST Constanța, Elena Frîncu.
În altă ordine de idei, trebuie spus că Trofeul Tomis - 2011 reprezintă ultima întâlnire cu publicul a naționalei de volei feminin a României înaintea Campionatului European. Pentru această importantă competiție, lotul reprezentativei noastre, care s-a aflat în stagiu de pregătire la Constanța, este alcătuit din 14 jucătoare. Acestora li se va alătura și vedeta Carmen Țurlea, ceea ce l-a determinat pe președintele CSV Tomis 2004, Cristian Zgabercea, să declare: "Noi vrem să câștigăm medalia de aur, dar, oricum, sunt convins că vom obține un rezultat bun la acest Campionat European".

Iată și rezultatele înregistrate, aseară, în primele meciuri de la Trofeul Tomis: Bulgaria - CSV 2004 Tomis Constanța 3-2 și România - Franța 3-1.
Marian NEDELEA

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2917 secunde