Ce le promite Gache suporterilor Săgeții

425
Săgeata Năvodari așteaptă partida de sâmbătă, cu CSMS Iași. Fotbaliștii antrenați de Constantin Gache nu-și permit alt rezultat decât victoria, mai ales că, până acum, au obținut mai multe succese în deplasare decât pe teren propriu.
Gache a declarat, pentru "Cuget Liber", că o victorie a fotbaliștilor săi în jocul cu CSMC Iași ar conta foarte mult în bătălia pentru podium.
"Până acum, i-am obișnuit pe suporterii noștri să câștigăm mai mult pe teren străin decât acasă. De data aceasta, sper ca jucătorii să conștientizeze că nu își mai permit pași greșiți, fiindcă lupta pentru promovare este extrem de strânsă. Toate meciurile sunt dificile, iar surprize pot apărea, practic, de oriunde în această serie", a spus Gache.
De partea cealaltă, tehnicianul echipei adverse, Ionuț Popa, a declarat că s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate la Năvodari, ținând cont de faptul că adversarul este unul dintre pretendenții la primele locuri.
În clasament, Săgeata Năvodari ocupă locul 3, cu 22 puncte, iar CSMS Iași se află pe locul 5, cu 19 puncte.
Partida Săgeata Năvodari - CSMS Iași este programată a se desfășura sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 11, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii a II-a, Seria I.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Noiembrie 2011
Stire din Sport : Fotbal / Programul echipei FC Farul
Pagina a fost generata in 0.2792 secunde