Ce meci nebun! Liverpool și Arsenal au făcut spectacol pe "Anfield"

1000
Ce meci nebun! Liverpool și Arsenal au făcut spectacol pe

Articole recomandate

Liverpool și Arsenal au oferit de departe cel mai spectaculos meci al sezonului. Cele două echipe s-au întrecut în goluri, însă au terminat la egalitate: 5-5. Meciul a fost decis în urma loviturilor de departajare, întrucât Cupa Ligii Angliei nu prevede prelungiri decât pentru finală.


Cormoranii au deschis scorul în minutul 6, prin autogolul lui Mustafi. Nebunia avea să fie anunțată însă de Arsenal. 
Tunarii au marcat 3 goluri la rând în decursul a 17 minute, prin Torreira și dubla lui Martinelli. Milner a marcat din penalty în minutul 43, iar prima repriză s-a terminat 3-2 pentru Arsenal.


În cea de-a doua parte, tunarii s-au desprins din nou la două goluri, prin Maitland-Niles. După doar 8 minute însă, aceștia aveau să se vadă egalați. Oxlade-Chamberlain și Origi au făcut 4-4. 


În minutul 71, puștiul Willock a reușit un gol fantastic, însă Origi nu s-a lăsat mai prejos și a trimis meciul la penalty-uri, cu voleul senzațional din minutul 90+4.


La loviturile de departajare, primii șase executanți au lovit perfect, însă ratarea lui Ceballos a decis meciul. Kelleher a ghicit colțul și a rămas singura execuție netransformată. Liverpool s-a calificat cu 5-4, după loviturile de departajare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7657 secunde