SuperLiga la rugby, etapa a cincea

Ce primejdie o paște pe RCJ Constanța

1104
3
Ce primejdie o paște pe RCJ Constanța - mingea1318014240-1336155576.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, sunt programate partidele celei de-a cincea etape a SuperLigii la rugby.

Echipa Rugby Club Județean Constanța va avea o misiune infernală, urmând a întâlni, duminică, pe teren propriu, vizita campioanei en-titre, CSM Știința Baia Mare. Pe "marinari" îi pândește o mare primejdie, pentru că, prin jocul rezultatelor, ar putea coborî până pe poziția a șasea în clasament, mai aproape de retrogradare decât de "careul de ași"! Dacă RCJ nu va scoate din duelul cu maramureșenii măcar un punct bonus defensiv, dacă Dinamo va învinge pe Poli Iași, iar CSM București se va impune în fața Clujului, rezultate de altfel previzibile, atunci Constanța va "aluneca" pe locul șase! Sumbru scenariu, deloc în concordanță cu bugetul alocat din fonduri publice!

Meciul RCJ Constanța - CSM Știința Baia Mare se joacă duminică, de la ora 15.00, fiind transmis în direct de GSP TV.

Iată și celelalte partide ale rundei: sâmbătă: Dinamo București - Poli Iași (ora 10.00, în direct la Rugby TV), RCM Timișoara - Steaua București (ora 15.00, în direct la GSP TV), CSM București - U Cluj (ora 17.00, în direct la Rugby TV).

Clasamentul la zi: 1. RCM Timișoara (19 p), 2. CSM Baia Mare (19 p), 3. Steaua (14 p), 4. RCJ Constanța (9 p), 5. Dinamo (6 p), 6. CSM București (5 p), 7. Poli Iași (4 p), 8. U Cluj (2 p). 

Comentează știrea

x
5 mai 2012
Hmmmm

Mosule, mai usor cu "inmormantarea", este de abia etapa a 5-a si chiar daca FARUL (nu RCJ Constanta, cum vad ca tot scrii de ceva vreme) ajunge pe 6, pina la final va reveni in primele patru...unde mai pui ca play-offul incepe de la zero...asa ca stai linistit, nu se da inca de pomana...

eu!
5 mai 2012
rugby

este pus de nea hamsie....ca si asa vine vara si are o masa la cleopatra gratuit + o portie de hamsie!!!!:)

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4339 secunde