SuperLiga la rugby, etapa a treia RCJ Constanța s-a înclinat în fața Timișoarei (GALERIE FOTO)

705
5

Echipa Rugby Club Județean Constanța a suferit o înfrângere, scor 18-22 (13-3), în partida de ieri, cu RCM Timișoara, disputată pe teren propriu, în cadrul etapei a treia a SuperLigii.
"Marinarii", care au făcut o repriză secundă foarte slabă, se mulțumesc doar cu punctul bonus defensiv și demonstrează că, anul acesta, au șanse minime de a urca mai sus de locul patru. Dar asupra acestui subiect, a proiectului și a susținerii financiare oferite clubului de administrația locală, vom reveni într-una din edițiile viitoare.
Iată și celelalte rezultate ale rundei: Poli Iași - U Cluj 24-19, CSM București - CSM Știința Baia Mare 10-20, Dinamo București - Steaua București 31-23.
Clasament: 1. Baia Mare (14 p), 2. Timișoara (14 p), 3. Steaua (10 p), 4. RCJ Constanța (9 p), 5. Dinamo (6 p).
Etapa viitoare, RCJ Constanța va întâlni, duminică, 29 aprilie, în deplasare, pe Steaua București.



Comentează știrea

suporter RCJ
22 aprilie 2012
Mihalache - reloaded!

De ce nu apare marele si deosebit de inteligentul jurnalist sportiv Sorin Mihalache ca fiind autorul acestui articol penibil izvorat din antipatia lui pentru Arghir & Co si din pupincurismul evident adresat lui Tutu?

gentelman
23 aprilie 2012
penibilii>arghir>branescu> tapiterul *chirondojan*

de ce?????? arghir aduce la Farul atit de multi straini , se pare ca ii plac banii intorsi ,nu performanta il intereseaza.Despe mihalache aveti dreptate este scula : tapiterului>***

Blue Shark
23 aprilie 2012
@suporter RCJ

amice esti chior ?:))) uita-te sus ca scrie ca Mihalache asta pe care-l tot blamati e autor :)). eu nu stiu de ce cred eu ca esti vreun sclav din primarie si un telegrafisto-limbist mazarian de comentezi pe naspa de astia.... nu stiu cine e Mihalache si chiar nu ma intereseaza dar jurnalistii scriu dupa politica ziarelor..nu-ti convine ce scrie el ? du-te pe site-ul videochatistilor aia de la telegraf si pupa in cur pe cine vrea putzulica ta bleaga... Cugetul este singurul ziar care mai apara spiritul FARIST si nu s-a vandut lui Hagi !!! iar cine iubeste FARUL CITESTE CUGET LIBER... !!!

suporter RCJ
23 aprilie 2012
pt Blue Rahat cu perje!

Se vede ca esti un aurolac suporter de prieteni cu fotbalistii! Acest articol a aparut aseara la orele 23 iar la Autor era scris "Cuget Liber online"!

suporter RCJ
23 aprilie 2012
pt Blue Rahat cu perje!

Se vede ca esti un aurolac suporter de prieteni cu fotbalistii! Acest articol a aparut aseara la orele 23 iar la Autor era scris "Cuget Liber online"!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6639 secunde