Ce spune Tibor Selymes despre meciul cu Pandurii

96
Ce spune Tibor Selymes despre meciul cu Pandurii - tiborselymes8-1380814174.jpg

Articole recomandate

Antrenorul Săgeții Năvodari, Tibor Selymes, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că pe echipa sa o așteaptă un meci foarte greu, cu vicecampioana Pandurii Târgu Jiu, duel care trebuie tratat cu toată seriozitatea, pentru a evita înfrângerea.

"E o partidă grea, cu o echipă care reprezintă România în Europa League. Au un lot numeros și valoros și au de unde să aleagă jucători. Noi ne-am descurcat destul de bine cu echipele mici, iar acum urmează două meciuri grele și trebuie să vedem cam la ce nivel suntem", a declarat Selymes.

La rândul său, Ioan Mera, unul dintre cei mai experimentați fotbaliști ai Săgeții, spune că formația din Năvodari nu trebuie să mai piardă puncte pe teren propriu: "Întâlnim o echipă bună, care se bate la titlu. Noi trebuie să jucăm bine, organizat și să nu mai pierdem puncte acasă. Mergem la victorie!".

Meciul Săgeata Năvodari - Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a X-a a Ligii I la fotbal, este programat duminică, 6 octombrie, de la ora 17.00, pe stadionul "Farul" din Constanța. Accesul suporterilor este liber. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Sport : Lumea fotbalului românesc, în DOLIU!
Pagina a fost generata in 0.4627 secunde